Quantcast

http://picasion.com/

Τι ετοιμάζουν στην κουζίνα οι δυο Βεροιώτες Σεφ Μεταξάς και Σαμούκας;

Όταν δυο κορυφαίοι σεφ μπαίνουν στην κουζίνα, σίγουρα κάτι πολύ καλό ετοιμάζεται. Έτσι και τώρα, που ο Σεφ του «Βεροιώτη» Γιώργος Μεταξάς και ο Σεφ του εστιατορίου «12γράδα» Γιάννης Σαμούκας, μπήκαν στην κουζίνα, σήκωσαν μανίκια, έκαναν δοκιμές και κατέληξαν στην ιδανική συνταγή, αυτή που θα χωρέσει τις γεύσεις της Ημαθίας σε ένα
πιάτο. Τη συνταγή αυτή θα παρουσιάσουν την Παρασκευή στην Αθήνα, στην εκδήλωση «Imathia Quality-IQ» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο στο Ζάππειο, εκεί όπου χιλιάδες επισκέπτες θα γευθούν τον τόπο μας μέσα από εικόνες, ήχους και μαγειρικές. 
Οι δυο Σεφ ένωσαν τις... κουτάλες τους και την πείρα τους και ετοιμάζουν μια πραγματικά ξεχωριστή πρόταση. Το πιάτο των δυο γνωστών και καταξιωμένων Σεφ της Βέροιας θα γευθούν όμως και... υψηλοί ουρανίσκοι, καθώς ανάμεσα στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης θα είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου την Παρασκευή, μετά την επίσημη έναρξη και εγκαίνια της έκθεσης, θα δειπνήσουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους επισήμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ