Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

S.T.E.A.M. yourself with FLL Βέροιας: Δράση Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στη Βιβλιοθήκη

Είσαι από 9 έως 16 ετών; Σου αρέσει η εκπαιδευτική ρομποτική; Έχεις δημιουργικότητα, όρεξη και φαντασία και
σου αρέσουν οι προκλήσεις;
Τότε δήλωσε, δωρεάν, συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα S.T.E.A.M. yourself with FLL Βέροιας, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής που σχεδίασε το φιλεκπαιδευτικό μη

κερδοσκοπικό αγαθοεργές σωματείο eduACT (Action for Education - Δράση για την Εκπαίδευση).

Ο στόχος του προγράμματος είναι να προσεγγίσεις έννοιες της Φυσικής, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Τεχνών και των Μαθηματικών με έναν παιγνιώδη τρόπο, κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας ένα ρομπότ με την υπόλοιπη ομάδα σου.

Που; Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις με την ομάδα και τον προπονητή σου θα γίνονται στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του Veria Tech Lab της Βιβλιοθήκης

Πότε; Οι συναντήσεις σας θα γίνονται κάθε εβδομάδα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χώρου, την ημέρα και την ώρα που θα αποφασίσει από κοινού η ομάδα σου. Το Σάββατο 04 Νοεμβρίου στις 11:00-13:00 θα γνωρίσεις τον προπονητή, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα σου στον χώρο της βιβλιοθήκης και…. ξεκινάμε!!!

Η δήλωση συμμετοχής, για νέους 9-16 ετών, γίνεται στην παρακάτω φόρμα:
http://eduact.org/form/view.php?id=74455



Επίσης, εάν:
έχεις πάθος με τη μάθηση και τη τεχνολογία
είσαι εκπαιδευτικός ή γονιός και
σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο στα παιδιά;
τότε δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα S.T.E.A.M. yourself with FLL Βέροιας, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής που σχεδίασε το φιλεκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό αγαθοεργές σωματείο eduACT (Action for Education – Δράση για την Εκπαίδευση).

Ο στόχος του προγράμματος είναι η συγκρότηση ομάδων παιδιών που θα προσεγγίσουν έννοιες της Φυσικής, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Τεχνών και των Μαθηματικών με έναν παιγνιώδη τρόπο, κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας ένα ρομπότ. Η συνεισφορά σου στο πρόγραμμα θα είναι καταλυτική, καθώς ένας προπονητής είναι αυτός που θα συντονίζει και θα υποστηρίζει την ομάδα παιδιών που θα αναλάβει. Δεν χρειάζονται προηγούμενες γνώσεις ρομποτικής, καθώς θα μάθεις όσα χρειάζεσαι σε δύο σεμινάρια που θα υλοποιηθούν στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 17:30-19:30 και την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 17:30-19:30.

Που; Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις με την ομάδα σου θα γίνονται στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του Veria Tech Lab της Βιβλιοθήκης.

Πότε; Οι συναντήσεις σας θα γίνονται κάθε εβδομάδα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του χώρου, την ημέρα και την ώρα που θα αποφασίσει από κοινού η ομάδα. Το Σάββατο 04 Νοεμβρίου στις 11:00-13:00 θα γνωρίσεις την ομάδα σου στον χώρο της βιβλιοθήκης και…. ξεκινάμε!!!

Η δήλωση συμμετοχής για τους προπονητές γίνεται στην παρακάτω φόρμα: http://eduact.org/form/view.php?id=73998

Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ. 23310-24494 (Γιώργος Μπίκας),
e-mail: steamwithfll@eduact.org

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ