Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυροσβέστες έσωσαν εγλωβισμένο σκυλάκι στη Βέροια (VIDEO)

Μια διαφορετική αποστολή κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες το βράδυ οι πυροσβέστες της Βέροιας. Ήταν περίπου 1 τα ξημερώματα, όταν δυο νεαρές γυναίκες που ανέβαιναν με το αυτοκίνητο την 16ης Οκτωβρίου, άκουσαν ένα σκυλί να κλαίει. Αμέσως κατέβηκαν να δουν τι συμβαίνει και αντίκρυσαν το άτυχο σκυλάκι σφηνωμένο ανάμεσα στα κάγκελα της
συρόμενης πόρτας του Φιλίππειου κλειστού γυμναστηρίου, να προσπαθεί απεγνωσμένα να ελευθερωθεί. Οι γυναίκες αν και προσπάθησαν αρχικά να το απεγκλωβίσουν, δεν τα κατάφεραν και κάλεσαν κάποιον αρμόδιο για να επέμβει. Αμέσως έσπευσαν στο συμβάν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, όπου με προσεκτικές κινήσεις, καθώς η κοιλιά του ζώου είχε πρηστεί από την πολύωρη πίεση, κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν σώο. 
Ο μικρούλης, φοβισμένος και ταλαιπωρημένος με την περιπέτεια που πέρασε, θα ήθελε πολύ να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες και τις γυναίκες που τον βοήθησαν και που θεώρησαν και τη δική του ζωή εξίσου σημαντική. Μη μπορώντας όμως να τα πει μόνος του, θέλησε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ μέσω των γυναικών που τον εντόπισαν, στους πυροσβέστες που έχουν μάθει να προσφέρουν και να επεμβαίνουν σε κάθε αδύναμο που μπορεί να κινδυνεύει, είτε αυτό λέγεται άνθρωπος είτε ζώο. Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ