Quantcast

http://picasion.com/

Η πρώτη Βεροιώτικη νίκη ήρθε στο «NOMADS»

Η Κολέτσα το... «παλτό» έστειλε τους διάσημους στη βίλλα!
Τη μεγάλη του πρεμιέρα έκανε απόψε το νέο ριάλιτι επιβίωσης «NOMADS» που θα προβάλλεται καθημερινά στον «ΑΝΤ1». Οι τρεις ομάδες προσγειώθηκαν στο εξωτικό νησί των Φιλιππίνων και πήραν τις θέσεις τους για το πρώτο αγώνισμα, που θα έκρινε τις συνθήκες διαμονής
τους για την πρώτη εβδομάδα και θα έστελνε τη νικήτρια ομάδα σε πολυτελή βίλλα. Η Βέροια, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με διπλή εκπροσώπηση, τη Χριστίνα Κολέτσα στην ομάδα των διασήμων και την Εύη Ιωαννίδου στην ομάδα των πολιτών, έχοντας έτσι περισσότερες πιθανότητες να πανηγυρίζει κάθε εβδομάδα. 
Στο πρώτο αυτό αγώνισμα, μια μεγάλη νίκη στην ομάδα της έδωσε η Χριστίνα Κολέτσα, νίκη που αφιέρωσε στους φίλους της πίσω στην Ελλάδα, που όπως είπε την αποκαλούν «παλτό». Όταν ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε πως αισθάνεται για τη νίκη που πέτυχε, εκείνη απάντησε: 
«Πριν μπω στο παιχνίδι είχαμε μαζευτεί στο σπίτι και οι φίλοι μου μου έλεγαν πού θα πάω και ότι είμαι παλτό. Ε, λοιπόν, δεν είμαι παλτό! Σε όσους με βλέπουν από τον καναπέ τους», είπε με το χιούμορ που τη διακρίνει. Η Χριστίνα μπήκε αποφασισμένη να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας, γιατί εκτός από κουκλάρα και τυπάρα, παίζει να εξελιχθεί ο θυληκός Ντάνος (!).
Δυστυχώς, η ομάδα της Εύης Ιωαννίδου ήταν αυτή που τερμάτισε τελευταία και οι επτά παίκτες θα αναγκαστούν να επιβιώσουν τουλάχιστον για μια εβδομάδα σε μια παραλία, με ένα μόνο παξιμάδι! Η τρίτη ομάδα, αυτή των αθλητών, βγήκε δεύτερη και μεταφέρθηκε σε ένα ψαροχώρι όπου θα ζουν φτωχικά, θα εργάζονται για το φαγητό τους και θα συναναστρέφονται με τους ντόπιους για όσο διαμένουν εκεί. Δείτε το βίντεο από τη νίκη της Κολέτσα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ