Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πατσίκας: «Πότε επιτέλους θα λειτουργήσει το πάρκιγνκ κάτω από την Εληά;»

Στο θέμα της έλλειψης χώρων στάθμευσης στην πόλη της Βέροιας και δη στο θέμα του πάρκινγκ κάτω από την Εληά, επανήλθε ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Πατσίκας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: «Σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνεται άλλος ένας χρόνος, από τότε που το πάρκινγκ
παραχωρήθηκε προς εκμετάλλευση, ώστε να λειτουργήσει επιτέλους. Ακολούθησαν και άλλες αποφάσεις για επιπλέον εργασίες. Κατά την άποψή μου οι παρεμβάσεις ήταν ελάχιστες, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για ένα κανονικό - σύγχρονο πάρκινγκ που θα έδινε μια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στο κέντρο της πόλης. Κάθε μέρα που περνάει, τα χρήματα έχουν δαπανηθεί για την κατασκευή του, απαξιώνονται διαρκώς. Ρωτάω για ακόμα μια φορά, σε ποια φάση βρισκόμαστε; Πότε θα δοθεί προς χρήση στους δημότες Βέροιας;»
Για το θέμα απάντησε ο αντιδήμαρχος τεχνικών Θανάσης Σιδηρόπουλος ο οποίος έκανε λόγο για καθυστερήσεις στις επιπλέον απαιτούμενες εργασίες, λόγω της διαδικασίας μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών δημοπρασιών και για εργολάβους που εξαντλούν κάθε χρονικό περιθώριο που τους δίνει ο νόμος.

Συνεπώς, ουδέν νεότερο για ένα έργο που θυμίζουμε ξεκίνησε το 2014 και είχε χρόνο παράδοσης μόλις 2 μήνες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ