Quantcast

http://picasion.com/

Παπαδοπούλου: «Η ΝΔ διαστρεβλώνει την αλήθεια»

Σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων, καταλογίζει στη ΝΔ η Ημαθιώτισσα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου. Απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ που σχολίαζε τις σημερινές δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε πως
«προφανώς θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε ποιος έφερε την πατρίδα μας σε κατάσταση απελπισίας» και σημείωσε πως τέτοιου είδους και ύφους ανακοινώσεις είναι περιττές.

Επίσης, επισήμανε πως η σημερινή κυβέρνηση, με τη σύμπραξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανέλαβε με υπευθυνότητα και καταφέρνει χωρίς πανηγυρισμούς να βγάλει τη χώρα μας από το καθεστώς επιτροπείας, αγωνιζόμενη ενάντια στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, μειώνοντας σταδιακά την ανεργία, παρέχοντας ιατρική περίθαλψη σε όλους τους ανασφάλιστους και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την οικονομική κρίση. «Οι εικόνες ντροπής Ελλήνων που έτρωγαν από τα σκουπίδια ήταν δημιούργημα των προηγούμενων κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου την οποία υπηρέτησε πιστά και ο κ. Μητσοτάκης» υπογράμμισε.

Συνεχίζοντας στο ίδιο πλαίσιο, τόνισε πως «φαίνεται πως τους ενοχλεί να θυμάται ο ελληνικός λαός την οικτρή κατάσταση που παρέδωσαν και τους ενοχλεί ακόμη περισσότερο να ενημερώνονται οι Έλληνες πολίτες για την ουσιαστική πρόοδο που έχει επιτευχθεί για την καταπολέμηση της φτώχειας, τη μείωση των ανέργων και για την οικονομική ανάπτυξη».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σημειώνει καταληκτικά πως «καλό θα ήταν να αναλογιστούν και να αναλάβουν επιτέλους τις τεράστιες ευθύνες τους, αντί να χαλάνε τσάμπα μελάνι για ανακοινώσεις που δεν πείθουν ούτε καν τους ψηφοφόρους τους».

Σημειώνεται πως το γραφείο Τύπου της ΝΔ σε νωρίτερη ανακοίνωση της παρέθεσε κάποιες από τις πρωινές δηλώσεις της κ. Κουντουρά, όπως αναφέρει, στο «Σκάι», με την καταληκτική επισήμανση πως «Τα... σχόλια είναι περιττά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ