Quantcast

http://picasion.com/

«Πάνοπλη» στην πρεμιέρα η Βέροια

Θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η «Βασίλισσα»
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Football League, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. Η «Βασίλισσα του Βορρά» υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον
Απόστολο Χαραλαμπίδη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Απόλλων Πόντου (Κυριακή 29/10/2017, ώρα 15:00, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας) περιλαμβάνει τις εξής τιμές:

ΘΥΡΕΣ 2,4: 10€

ΘΥΡΑ 3: 15€

ΘΥΡΑ 5(ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ); 10€

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ:

Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας

Κυριακή 29/10/2017 10:00 – έναρξη αγώνα (εκδοτήρια Θύρας 1)

Η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει ότι βάσει του αθλητικού νόμου ο οποίος είναι σε εφαρμογή από 01/09/2015 ισχύουν τα παρακάτω:

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και αριθμός ΑΜΚΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε ταυτότητα αντιστοιχεί 1 εισιτήριο.

Τα εισιτήρια (διαρκείας ή μη) είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Παιδιά έως 10 χρονών εισέρχονται δωρεάν (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2007) με την επίδειξη πιστοποιητικού γεννήσεως ή αντίστοιχου επίσημου εγγράφου. Για τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 10 έτος εκδίδεται κανονικό εισιτήριο και είναι επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση ΑΜΚΑ κλπ.).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ