Quantcast

http://picasion.com/

Ο γάμος του Νικόλαου και της Μαρίας (ΦΩΤΟ)

Με ένα τεράστιο χαμόγελο υποδέχθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας ο Νικόλαος Γιαννουλάκης την αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγό του Μαρία Παπαγάλου. Ο γάμος του Νίκου, γυμναστή, προπονητή στίβου και συνιδιοκτήτη του γυμναστηρίου «time4Gym» και της Μαρίας, δασκάλας,
πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων που ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον! Κουμπάρος του ζευγαριού ο Δημήτρης, ιατρός Παθολόγος και βετεράνος αθλητής Κλασσικού Αθλητισμού και η Χριστίνα.
Ρομαντισμός και παστέλ χρωματισμοί κυριαρχούσαν στη γαμήλια διακόσμηση. Η Μαρία επέλεξε νυφικό σε ιβουάρ απόχρωση, με αέρινη φούστα και κεντημένο μπούστο με λεπτομέρειες από διαφάνεια. Εντυπωσιακό στοιχείο του νυφικού, το κεντημένο σχέδιο στην πλάτη, με φλοράλ δαντέλα και μια σειρά διακοσμητικά κουμπάκια. Ο Νίκος επέλεξε κοστούμι και γραβάτα στις αποχρώσεις του μπλε, με λευκό πουκάμισο και λευκό ποσέτ. Ένα υπέροχο και τόσο ταιριαστό ζευγάρι, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφιά του και τα υπέροχα χαμόγελά του. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο «Αιγές», όπου ζευγάρι και καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι αργά. Νίκο και Μαρία, σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και πάντα χαμογελαστοί! Δείτε φωτογραφίες:








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ