Quantcast

http://picasion.com/

Ο γάμος του Γιώργου και της Ξένιας στη Βέροια

Οι ζωές τους ενώθηκαν χρόνια πριν... η αγάπη τους όμως επισφραγίστηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Βέροια. Ο λόγος για τον Γιώργο Δημόπουλο και την Ξένια Αδαμίδου, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ξεκινώντας μια νέα πορεία στην κοινή τους ζωή. Κουμπάροι του ζευγαριού, ο Μιχάλης και η Φωτεινή, στενοί και αγαπημένοι τους φίλοι.
Υπέρλαμπρη η Ξένια μέσα στο λευκό, ρομαντικό, ολοκέντητο νυφικό της, με πλούσια φούστα, μπούστο σε σχήμα καρδιάς και δαντελένιες τιράντες. Η νυφική της ανθοδέσμη αποτελούνταν από δεκάδες σαμπανί τριαντάφυλλα με περίτεχνο δέσιμο από πρασινάδα, αποχρώσεις που ακολουθούσε και η γαμήλια διακόσμηση. Ο Γιώργος επέλεξε σκούρο κοστούμι και παπούτσια, διπλή γραβάτα και λευκό πουκάμισο με σπαστό γιακά. Το πιο όμορφο αξεσουάρ των νεονύμφων; Το πλατύ χαμόγελο που δε χάθηκε στιγμή από τα πρόσωπά τους. 
Κουμπάρος και φίλοι του Γιώργου, δεν περιορίστηκαν στο να ντύσουν γαμπρό μόνο το φίλο τους αλλά του έκαναν έκπληξη, ντύνοντας γαμπρό και το αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στην εκκλησία! Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες, με το παραδοσιακό γλέντι να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτι, με νεόνυμφους, συγγενείς και φίλους να διασκεδάζουν μέχρι αργά. Γιώργο και Ξένια να ζήσετε!  







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ