Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νιπτήρες με προσωπικότητα - Ο «λένος» μας συστήνει τις νέες τάσεις στη διακόσμηση του μπάνιου

Ο νιπτήρας είναι ένα από τα βασικά είδη υγιεινής στο οποίο βασιζόμαστε καθημερινά, αφού είναι και το πρώτο αντικείμενο που χρησιμοποιούμε κάθε πρωί. Πέρα από τη βασική του χρήση, συνδυασμένος με την κατάλληλη βρύση και καθρέπτη, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην διακόσμηση του μπάνιου και να μετατραπούν σε σημείο
αναφοράς. Στην επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος», θα βρείτε άπειρες επιλογές, τόσο για μια κλασσική επιλογή όσο και για να ξεφύγετε από μια συνηθισμένη εικόνα. Οι νιπτήρες έχουν αποκτήσει προσωπικότητα, οι διεθνείς τάσεις στη διακόσμηση έχουν μπει πλέον δυναμικά στο κομμάτι μπάνιο και οι επιλογές είναι πολλές και πρωτότυπες.
Νιπτήρες από πορσελάνη, γυαλί, μάρμαρο, πέτρα και άλλα υλικά, συνδυασμένοι με ξεχωριστές μπαταρίες μπάνιου σε υφές και χρωματισμούς έξω από όσα έχετε συνηθίσει.
Η επιχείρηση «λένος», άρτι αφιχθείσα από τη μεγαλύτερη έκθεση κεραμικών πλακιδίων και προϊόντων για την οικοδομή και διακόσμηση μπάνιου, που διεξήχθη στη Μπολόνια της Ιταλίας, έφερε στη Βέροια ότι πιο σύγχρονο έχει να προτείνει το design και η διακόσμηση. Επιλέξτε μαζί με τους πλήρως καταρτισμένους ανθρώπους που θα συναντήσετε στην επιχείρηση «λένος» το μπάνιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και το γούστο σας, όπως πάντα με την εγγύηση που παρέχει η επιχείρηση και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

«λένος»
Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ: 23310 65450 και 6970985138
email: lenoschris@gmail.com








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ