Quantcast

http://picasion.com/

Νέα κολεξιόν «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Υποδεχθείτε το χειμώνα ζεστά και με στυλ (ΦΩΤΟ)

Από το 1978 το κατάστημα «Σιούτης» αποτελεί εγγύηση στα Γουναρικά και τα Δερμάτινα Είδη, προσπαθώντας, με συνεχή ανοδική πορεία, να προσφέρει ότι καλύτερο σε ποιότητα και σχέδια, πάντα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Τα προϊόντα, του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης
την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper) Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.
Στο κατάστημα «Σιούτης» θα βρείτε όλη τη νέα κολεξιόν για το χειμώνα του 2018. Μοδάτες και κλασσικές επιλογές σε γυναικεία και ανδρικά παλτό, μπουφάν, τσάντες και αξεσουάρ. Δείτε παρακάτω ένα μέρος από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε  στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ.





Γουναρικά είδη υψηλής ποιότητας σε όλα τα είδη γούνας όπως βιζόν, Blackglama, Lynx, Chinchilla, Sable, Αστραγκάν, Swakara, Αλεπού, Lapin κλπ.







Δερμάτινα μπουφάν Γυναικεία














Δερμάτινα μπουφάν Ανδρικά

















Γούνινα γιλέκα



Γούνινα αξεσουάρ (γιακάδες, κασκόλ, καπέλα, σκούφους, παντόφλες γούνινες κλπ.)




Δερμάτινα γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ (γάντια, ζώνες και καπέλα)







Δερμάτινες τσάντες








Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.



ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Στόχος της επιχείρησης, είναι να προσφέρει γούνινα και δερμάτινα ενδύματα και αξεσουάρ, ακολουθώντας τις προσταγές της μόδας όσο τον δυνατόν ποιοτικότερα και στις πιο προσιτές τιμές.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» και δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα. 


Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
2. Κατάστημα: Παραλία Κατερίνης
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα


Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ