Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα ενότητας έστειλαν οι πολιτικοί στην Απελευθέρωση της Βέροιας (VIDEO)

Με τις καθιερωμένες δηλώσεις των πολιτικών προσώπων του τόπου αλλά και του επίσημου προσκεκλημένου στους εορτασμούς, ολοκληρώθηκε η παρέλαση για την 105η επέτειο Απελευθέρωσης της Βέροιας. Η Εθνική ενότητα ήταν το μήνυμα που έστειλαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης,
ενώ στο μεγάλο αγαθό της ελευθερίας αναφέρθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Γιώργος Ουρσουζίδης. Δείτε τις δηλώσεις τους:
«Μια πολύ σημαντική ημέρα για τη Βέροια. Μια ημέρα τιμής και μνήμης σε όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για να είναι η Μακεδονία ελεύθερη. Μέσα σε αυτό το ευμετάβλητο διεθνές περιβάλλον, οι Έλληνες οφείλουμε να συνεργαζόμαστε και να είμαστε ενωμένοι, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Με πίστη στο στόχο και ενότητα, θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.


 «Το δίδαγμα είναι ένα, όταν είμαστε ενωμένοι πετυχαίνουμε πολλά. Όταν είμαστε ξέχωρα, μόνο δεινά έχει η χώρα, όπως η Μικρασιατική καταστροφή, Εμφύλιος, Κυπριακό. Άρα ομόνοια, για να πάμε όλοι μαζί μπροστά», είπε ο Δήμαρχος.


«Είναι μια γιορτινή ημέρα που τιμούμε τα πρόσωπα που θυσιάστηκαν για να απολαμβάνουμε το μεγάλο αγαθό της ελευθερίας. Ο λαός μας δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν και το απέδειξε με τους χρόνιους αγώνες που κάνει ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης», ανέφερε στις δηλώσεις του ο βουλευτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ