Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη τιμή για την Ημαθία η διάκριση της γιατρού Μαρίνας Δημητράκη

Μεγάλη τιμή για το νομό Ημαθίας, η διάκριση της Μαρίνας Δημητράκη, Γυναικολόγος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με εξειδίκευση στη διερεύνηση υπογονιμότητας, MD, M.Sc., ΜΗΑ, Ph.D. και μέλος της κλινικής ομάδας του Embryolab, στις πρόσφατες εξετάσεις της EBCOG*. Πρόκειται για εξετάσεις που
πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο Τορίνο της Ιταλίας και στο Νόριτζ της Αγγλίας και πιστοποιούν τις ανώτερες κλινικές δεξιότητες και τα υψηλότερα διεθνή στάνταρτ στην παροχή ιατρικής φροντίδας και υπηρεσιών.

Η κα Δημητράκη αναγνωρίστηκε ως μέλος της EBCOG με την υψηλότερη διάκριση και τιμήθηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Antalya της Τουρκίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη γιατρός που λαμβάνει τη διάκριση στην Ελλάδα.

Μια τέτοια παγκόσμια διάκριση είναι τιμητική τόσο για την κυρία Δημητράκη όσο και για όλους τους Αλεξανδρινούς που μια δική μας γιατρός –γέννημα θρέμμα Αλεξάνδρειας έχει μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους!

*EBCOG is the Board and College of the Obstetrics and Gynaecology Section of the Union Européenne des Medécins Spécialistes (UEMS). EBCOG began in 1996 as a fusion between the European Board of Gynaecology and Obstetrics (EBGO) and the European College of Obstetrics and Gynaecology (ECOG). Based in Brussels, Belgium, EBCOG is an organisation made up of 36 countries

Πηγή: alexandreia-gidas.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την Dr. Μαρίνα Δημητράκη στο www.embryolab.eu

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ