Quantcast

http://picasion.com/

Με γκολ στο 87' η Καλαμαριά σκότωσε τη Βέροια

Ήταν μια μεγάλη νίκη για την Καλαμαριά και συνάμα ένα μεγάλο μάθημα για την ομάδα της Ημαθίας. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αντιμετώπισε μια εξαιρετικά στημένη αμυντικά Βέροια (όπως θα αντιμετωπίσει και στη συνέχεια) και αντιλήφθηκε πώς δεν θα είναι καθόλου εύκολη η προσπάθεια για την άνοδο. Η Βέροια προστάτευσε με εξαιρετικό
τρόπο την εστία της μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να βρει τον τρόπο να απειλήσει. Αντίθετα, αυτή εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των επιθετικών της είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Μπαστιάνο να δημιουργεί πολλά προβλήματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του, βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε δύο καλές τελικές προσπάθειες με τον Μπρίτο να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαγκιόζη και τελικά να φτάνει στο γκολ με τον Καλογέρη στο 87’. Ο έμπειρος μέσος βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη άμυνα, στη μοναδική αδράνεια των γηπεδούχων και δε συγχώρεσε. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το 1-0 ήταν αρκετό για να πάρει ο Απόλλων τη νίκη. Ήταν μια ιδανική πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους και ένα μάθημα για τη Βασίλισσα, η οποία θα πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να έχει βλέψεις στην κατηγορία.

ΒΕΡΟΙΑ (Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (87’ Ζυγκερίδης), Λίταινας (73’ Νύκταρης), Μπαστιάνος, Βάλις (62’ Δόρης), Ρούνεϊ Βανκεβάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας (56’ λ.τ. Καλογέρης), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν' Λουντούλου, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Μπρίτο (72’ Κυβελίδης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ