Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λουλουδοκλέφτες «χτύπησαν» το παρτέρι του Δημαρχείου Βέροιας

Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο. Οι λουλουδοκλέφτες της Βέροιας που έχουν περάσει τα παρτέρια του δήμου, ανθοκομική έκθεση με δωρεάν προϊόντα, κυκλοφορούν χρόνια ανάμεσά μας, ξηλώνοντας χρυσάνθεμα, πανσέδες και ότι άλλο εποχικό άνθος φυτεύει η υπηρεσία. Με πρόσφατο συμβάν το σημερινό, όπου άγνωστοι λεηλάτησαν το παρτέρι μπροστά στο Δημαρχείο, που είχε καλλωπιστεί ενόψει της παρέλασης.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο, οι άγνωστοι έδρασαν άμεσα, καθώς ξήλωσαν τα χρυσάνθεμα που φυτεύτηκαν μόλις χθες! Ζητάει μάλιστα από τους πολίτες, μέσα από ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ, όποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του δήμου. Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Κάθε εποχή το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Βέροιας φροντίζει για τον καλλωπισμό της πόλης με φυτεύσεις εποχιακών λουλουδιών στα παρτέρια που έχουν διαμορφωθεί για το σκοπό αυτό. Την Τετάρτη 11/10/2017 εν όψη του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης το Τμήμα Πρασίνου φύτευσε χρυσάνθεμα περιμετρικά του δημαρχείου και κατά μήκος της Μητροπόλεως με σκοπό την όμορφη εικόνα της πόλης μας. Σήμερα το πρωί με λύπη διαπιστώθηκε ότι για άλλη μια φορά έλλειπε μεγάλος αριθμός λουλουδιών που τοποθετήθηκαν στην περιοχή του δημαρχείου. 

Όσοι από τους συνδημότες μας γνωρίζουν για το συμβάν ας μας ενημερώσουν. Η αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας και η προστασία του δημόσιου χώρου είναι υπόθεση όλων μας. Ας μην ξεχνάμε πως «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας - Ανακύκλωσης - Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας - Ζωικής Παραγωγής - Προστασίας & Περίθαλψης Αδεσπότων Ζώων
Παπαδόπουλος Βασίλειος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ