Quantcast

http://picasion.com/

Hμέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 7ο Δημοτικό

Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2017-2018 πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου μας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, διάφορες ενημερωτικές αθλητικές δραστηριότητες τις οποίες οργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Διδακτικό Προσωπικό.
Τα παιδιά μας είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά αξιολόγους πρωταθλητές, να ακούσουν και να δουν πράγματα γύρω από το άθλημα που εκπροσωπούσε ο κάθε αθλητής αλλά το κυριότερο διδάχθηκαν το πόσο καλό κάνει στην υγεία μας ο αθλητισμός.
Υπήρχε πλούσιος μπουφές για όλους και στο τέλος της κάθε ενημερωτικής δραστηριότητας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε όλους τους παρευρισκομένους αθλητές Τιμής Ένεκεν για την συμμετοχή και παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας, τιμώντας την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2017-2018 και μοιράστηκε από ένα φρούτο σε όλα τα παιδιά από τους αθλητές της ομάδας Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας.
Tην πλακέτα στην Σοφία Υφαντίδου απένειμε ο Υποδιευθυντής του Σχολείου μας ο κ. Άρης Ιωαννίδης, στον προπονητή της κ. Κυριακό Μηνά η γυμνάστρια του Σχολείου μας κα Θωμαή Πετρίδου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕΚ Βέροιας ο Διευθυντής του Σχολείου μας κ. Σάββας Ταϊλαχίδης και τέλος στην Ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δημήτριος Βέρρος.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν την Σοφία Υφαντίδου και τον προπονητή της κ. Κυριάκο Μηνά, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕΚ Βέροιας και ιδιαίτερα τους Γιώργο Θεοδωρίδη και Μάριο Κατικαρίδη όπως και τα παιδιά της Ακαδημίας και τέλος την Ομάδα
Χάντμπολ του Φιλίππου και ιδιαίτερα τον αρχηγό της ομάδας Σταύρο Παπαδόπουλο και τον υπεύθυνο του Τέννις του Φιλίππου Βέροιας Γρηγόρη Παπαϊωάννου μαζί με τους αθλητές του για την άμμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Συλλόγου μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα ΜΜΕ για την δημοσιοποίηση της εκδήλωσής μας.
Τέλος ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φιλίππου Βέροιας κ. Γιώργο Φύκατα και τον κ. Γιώργο Κουλακιώτη γονέα για την αμέριστη βοήθεια τους στον Σύλλογο για την ημέρα αυτή και πάνω από όλους όλες τις μητέρες των παιδιών μας για τα υπέροχα εδέσματα που έφτιαξαν για τον μπουφέ μας, καθώς και τους χορηγούς μας κ. Γιώργο Κελεπούρη για τα φρούτα και τον κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο για τις πλακέτες και φυσικά τα ίδια μας τα παιδιά για την υπομονή τους καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ