Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε η Βέροια με 2-0 από τον Πανσερραϊκό

Την ευκαιρία να δώσει ένα ανταγωνιστικό φιλικό ματς κόντρα σε μία ομάδα που θα βρει στον δρόμο της στην Football League είχε η Βέροια, με τον Πανσερραϊκό μάλιστα να βρίσκεται σε μία… κανονικότητα από το καλοκαίρι όσον αφορά τον σχεδιασμό του, καθώς έχει κλείσει σχεδόν τρεις μήνες προστασίας. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν με 2-0 και
προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησαν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους. Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη μπήκα νευρικά στο ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαν παθητικό ρόλο.
Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με την «Βασίλισσα του Βορρά», που αγωνίστηκε με τον Σερραίο Στέλιο Καψάλη στην σύνθεση της, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 11΄ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Τσιμίκα μέσα από την περιοχή, έχασε ευκαιρίες με τους Ρούτση και Παπουτσογιαννόπουλο και στο δεύτερο μέρος που ο ρυθμός έπεσε κατάφερε και πάλι να σκοράρει στο 67΄ με προβολή του Δούμτσιου μετά από σέντρα του Στέβιτς.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σαφούρης, ΒΟΗΘΟΙ: Κρυωνάς, Καμπούρης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας, Πόζογλου, ενώ έπαιξαν και οι Δεμένικος, Φουσού, Δούμτσιος, Τζιτζικαλάκης, Γιαξής, Καπτέλι, Ζιγκερίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Βαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης, Ρούνεϊ, Μπαστιάνος, Λίταινας, Μπλέτσας, ενώ έπαιξαν και οι: Σοϊλεμέζογλου, Οφέϊ, Λαζόπουλος, Δόρης, Νύκταρης, Βάλις, Γιαμόα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ