Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έβαλαν τα καλά τους οι Βεροιώτες

Εθνική επέτειος χθες και οι Βεροιώτες ως είθισται, φόρεσαν τα καλά τους και συγκεκριμένα χθες και τα ζεστά τους και με τις ομπρέλες ανά χείρας κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Οι πολιτικές, στρατιωτικές, αστυνομικές και θρησκευτικές αρχές της πόλης πήραν τις θέσεις τους στην εξέδρα των επισήμων, ενώ οι
λιγοστοί πολίτες κάθε ηλικίας που αψήφησαν το ψιλόβροχο, παρατάχθηκαν επί της Μητροπόλεως και περίμεναν να ξεκινήσει η παρέλαση. Άλλοι όρθιοι, άλλοι με σημαιάκια, άλλοι από ένα τραπεζάκι καφετέριας με ένα ζεστό ρόφημα, το σίγουρο είναι ότι όλοι την παρακολούθησαν άνετα και από πρώτη θέση!
Στην εξέδρα όπως κάθε φορά δεν έλειψε το κοινωνικό και πολιτικό κους κους μεταξύ των επισήμων, ειδικά χθες που είχαν και αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση.

Οι κυρίες της δημοτικής αρχής Χριστίνα Γαϊτάνου και Ελένη Γκόγκα, τίμησαν τη μέρα και την pencil midi φούστα, η καθεμία με το δικό της στυλ. Λίγο πιο ροκ η Χριστίνα, με μαύρο δερμάτινο biker jacket και μαύρη γόβα, σε εκδοχή μπλε ombre φορέματος η Ελένη, με σακάκι και γόβα στους ίδιους τόνους.
Από την άλλη, η κυρίες της βουλής, έκαναν μια πιο safe και κλασσική εμφάνιση. Η μεν βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου επιλέγοντας μαύρο παντελόνι και πουκάμισο, μαύρες μπαρέτες και μακρύ παλτό, η δε τέως βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά επιλέγοντας μαύρο κοστούμι και γκρενά μπλούζα και γόβες. Οι κύριοι πάλι, περιορισμένοι όπως πάντα στις επιλογές τους, φόρεσαν τα κοστούμια τους, κάποιοι τις καμπαρντίνες τους και άλλοι τα ημίπαλτά τους, με μοναδικό αξεσουάρ μια σκούρη ομπρέλα. Με την παρέλαση να ολοκληρώνεται σύντομα, καθώς πραγματοποιήθηκε μόνο η στρατιωτική λόγω βροχής, όλοι οι Βεροιώτες, επίσημοι και πολίτες, συνέχισαν σε κάποιο καφέ της πόλης, σε κάποια ταβέρνα ή και οικογενειακά στο σπίτι.























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ