Quantcast

http://picasion.com/

Έτοιμος ο ΑΟΚ για το ντέρμπι των Βεροιωτάδων

Ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή τελευταία προπόνηση για την τρέχουσα εβδομάδα, η προετοιμασία του ΑΟΚ Βέροιας για το ντέρμπι με τον συντοπίτη Φίλιππο. Η ομάδα του Θωμά Τούσα, έπειτα από τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, δούλεψε πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα και επικεντρώθηκε κυρίως στην καλύτερη προετοιμασία (αγωνιστικά και ψυχολογικά)
ενόψει της τρίτης στροφής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «λύκους», καθώς άπαντες βρίσκονται στα πλάνα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (29/10), ο οποίος θα διεξαχθεί με γηπεδούχο τον Φίλιππο και ώρα έναρξης στις 17.00.

Δήλωση Σταύρου Ουσουλτζόγλου:
«Το ματς με τον συντοπίτη Φίλιππο δε διαφέρει από τα υπόλοιπα. Ο σκοπός μας, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό, είναι η νίκη και να προσφέρουμε στον κόσμο της Βέροιας ένα ωραίο θέαμα ώστε να έχει το κίνητρο να έρθει ξανά στο. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είχαν τα αποτελέσματα που θέλαμε όμως η ομάδα βρίσκει ρυθμό σταδιακά, θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και σε κάθε ματς θα είμαστε βελτιωμένοι».

*Να σημειώσουμε πως δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας του ΑΟΚ Βέροιας, καθώς το ματς της Κυριακής διεξάγεται με γηπεδούχο τον Φίλιππο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ