Quantcast

http://picasion.com/

Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Βιβλιοθήκη

Περιμένοντας την αλλαγή του καιρού μαζευόμαστε στη ζεστασιά της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας και των βιβλίων, για να διαβάσουμε, να συζητήσουμε, να κάνουμε καινούργιους φίλους, να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε και να ονειρευτούμε… Δείτε τις νέες μας δράσεις το Νοέμβριο, βρείτε τη δράση που σας ταιριάζει και δηλώστε συμμετοχή.




Εγγραφές από Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, 4:30 – 5:30 το απόγευμα
«Φθινόπωρο κι ο σκίουρος χάνει το φαΐ του» των Anita Loughrey και Daniel Howarth. Διαβάζουμε την ιστορία του Σκίουρου που αγαπά το φθινόπωρο, κυνηγά τα φύλλα που στροβιλίζονται και μαζεύει φαγητό παρέα με τον μικρό του αδελφό. Αλλά ξεχνιέται τόσο πολύ με το παιχνίδι, που στο τέλος δεν μπορεί να θυμηθεί πού άφησε την τροφή του. Θα τον βοηθήσουμε να τη βρει, φτιάχνοντας για έπαθλο και ένα δικό μας φθινοπωρινό σνακ! Για παιδιά ηλικίας 4–5 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, 4:30 – 5:30 το απόγευμα

«Ο γάμος των δυο σκιάχτρων» της Julia Donaldson. Θα καταφέρουν τα δυο σκιάχτρα να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους; Μια ιστορία που αποδεικνύει ότι η αγάπη θριαμβεύει και η πίστη σε αυτή δίνει δύναμη…Για παιδιά ηλικίας 6–8 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.


Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, 4:30 – 5:30 το απόγευμα

«Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει» των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη. Μια διασκεδαστική ιστορία για έναν ποντικούλη που ανακαλύπτει τελικά από που πηγάζει η πραγματική δύναμη! Είναι άραγε η σωματική διάπλαση τόσο σημαντική όσο πιστεύει το ποντικάκι; Θα αποδειχθεί ότι όλα μπορεί να τα καταφέρει κανείς… αρκεί να μετατρέψει την «αδυναμία» του σε δύναμη! Για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.


Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, 10:00 – 11:00 το πρωί

«Τα φθινοπωρινά φύλλα αλλιώς…». Τώρα το φθινόπωρο κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει. Καθώς φυσά ο αέρας φύλλα και δέντρα χορεύουν στον ρυθμό του και η φύση γεμίζει με πολλά, διαφορετικά και όμορφα χρώματα! Χειροτεχνία με φθινοπωρινά υλικά της φύσης και όχι μόνο! Για παιδιά ηλικίας 8–12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.


Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, 4:30 – 5:30 το απόγευμα

«Ο μεγάλος λύκος και ο μικρός λύκος» της Nadine Brun – Cosme. Από πολύ παλιά, ο Μεγάλος λύκος ζει ολομόναχος πάνω στον λόφο. Μια μέρα φτάνει από μακριά ο μικρός λύκος. Τώρα πλέον είναι δύο στον λόφο. Μα είναι εύκολο να δεχτεί ο Μεγάλς λύκος έναν άλλο λύκο , έστω και τόσο μικρό; Θα το ανακαλύψουμε παρέα!Για παιδιά ηλικίας 6–8 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα εργαστήριο. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης. Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,
Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494, www.libver.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ