Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτός NOMADS η Εύη Ιωαννίδου - Κατέρρευσε στο στίβο μάχης

Δυστυχώς, η Εύη Ιωαννίδου ήταν αυτή που αποχώρησε από το NOMADS, κατά την πρώτη αναμέτρηση των υποψηφίων, τόσο μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, όσο και μέσω των αγωνισμάτων. Η Βεροιώτισσα καλλονή έδωσε μια συγκλονιστική μάχη για την παραμονή της, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον έχει πάρει ήδη το δρόμο της επιστροφής
για την Ελλάδα. Από την ψηφοφορία του κοινού «σώθηκε» ο Γιώργος Μαυρίδης, αφήνοντας τους δυο συμπαίκτες της ομάδας της Ζούγκλας, την Εύη και τον Φώτη, να παλέψουν για την παραμονή τους μέσω αγωνισμάτων.
Κατά το πρώτο αγώνισμα, η Εύη «πάγωσε» τους πάντες καθώς λόγω της υπερβολικής ζέστης, της πείνας και της εξάντλησης, κατέρρευσε μέσα στον στίβο μάχης. Αμέσως το παιχνίδι διακόπηκε, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η νίκη δόθηκε στον Φώτη.
Ακολουθώντας κατά γράμμα το «μότο» της «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλεται να σηκωθείς», η Εύη δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο αγώνισμα της ισορροπίας. Στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα, ο Φώτης Φιλιππόπουλος κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο παιχνίδι, βγάζοντας την Εύη Ιωαννίδου εκτός NOMADS. Φανερά στεναχωρημένη, καθώς το ήθελε όσο τίποτε άλλο να παραμείνει, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της και φεύγοντας όρισε τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ