Quantcast

http://picasion.com/

Στο «byRaki» η μεζεδοκατάνυξη συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο

Γιατί εκεί που λες ότι αυτή τη φορά θα παραγγείλω τα τελευταία από τους μεζέδες που δεν έχω δοκιμάσει, τσουπ! Έχει έμπνευση ο μάγειρας και βγάζει πάλι κάτι καινούριο. Είναι και ο υπόλοιπος κατάλογος, που έχει πιάτα μούρλια και τιμές εξαιρετικές. Γι' αυτό επιλέγουμε καθημερινά το «byRaki». Γιατί θέλουμε να έχουμε άποψη για όλα τα πιάτα του, γιατί μας αρέσει η μουσική του, γιατί μας αρέσει η εξυπηρέτηση και τα χαμόγελα, γιατί μας αρέσει να πηγαίνουμε με την παρέα μας, με το ταίρι μας, με την οικογένειά μας, με τον εαυτό μας! Για όλους έχει το ιδανικό τραπέζι το «byRaki». Γι' αυτό και έχει γίνει στέκι καθημερινό αλλά και για τις σαββατοκυριακάτικες μεζαδοκατανύξεις. 
Το ρακάδικο - μεζεδοπωλείο «byRaki» στη Βέροια έχει ανάγει το μεζέ σε επιστήμη. Έχει αφιερώσει ολόκληρη σελίδα στον κατάλογο, με περισσότερους από 40 μεζέδες με κρεατικών, θαλασσινών και λαχανικών που προσφέρονται μόνο με 2€! Όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις στο «byRaki». Γιατί τα μεζεδάκια του ανανεώνονται διαρκώς και σερβίρονται και με μεγάλη φαντασία. Έρχονται στο τραπέζι μας μέσα σε καλαθάκια, σε πήλινα και μαντεμένια σκεύη, σε πιατάκια αλλά και εν τω τηγανίω! Θα λατρέψετε και τον πλήρες κατάλογο, με κρεατικά της ώρας, σαλάτες, ορεκτικά και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας!
Και τι προστάζει το τελευταίο μάθημα πριν την αποφοίτηση από το «byRaki»; Μια μπύρα για το σβήσιμο! Ή για την όρεξη ή και για τη δίψα. Ένα απολαυστικό, δροσερό βαρέλι 0,30lt, που στο «byRaki» προσφέρεται με μόνο 2,20€! Αυτά συμβαίνουν καθημερινά στο «byRaki».

«byRaki»
Ανοίξεως 65, Περιοχή Ελιάς Βέροια
τηλ. 2331070210 και 6988551191

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ