Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο σχολικό reunion στη Βέροια - Συναντήθηκαν μετά από 25 χρόνια!

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 1986, όταν 30 παιδιά τελειώνοντας το νηπιαγωγείο, άνοιξαν για πρώτη φορά την πόρτα της πρώτης τάξεως του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Εκεί για έξι χρόνια, βίωσαν τις πιο όμορφες μαθητικές εμπειρίες. Τελειώνοντας την 6η τάξη, άνοιξαν τα... «φτερά» τους, για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μετά από 25
ολόκληρα χρόνια, οι έντονες αναμνήσεις από τα μαθητικά τους χρόνια, τους οδήγησε στην απόφαση να ξαναβρεθούν και να τις μοιραστούν μεταξύ τους για μια ακόμη φορά. 
Την πρωτοβουλία είχε η Κατερίνα Τζιώτα, η οποία μέσω των social media βρήκε πολλούς από τους συμμαθητές της και διοργάνωσε τη συνάντηση. 
Το reunion πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο εστιατόριο της «Εληάς», με τους παλιούς συμμαθητές να ανταλλάσσουν τις εικόνες από το σχολείο που έχουν χαραχθεί στο μυαλό του καθενός, να εξιστορούν αστεία και ευτράπελα από τις σχολικές αίθουσες και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Μάλιστα, το ραντεβού ανανεώθηκε για μια μελλοντική συνάντηση, με την συμμετοχή ακόμη περισσότερων συμμαθητών, οι οποίοι λείπουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ