Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτη χειμερινή μαγαζάρα ετοίμασε το «Σχάρες και Τηγανιές» - Και τα 3ήμερα; Afterάδικο!

ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΨΕ
Το «Σχάρες και Τηγανιές» μας συστήθηκε πρώτη φορά στο καλοκαιρινό του περιβάλλον, σε έναν καταπράσινο κήπο στο δρόμο για το Νοσοκομείο της Βέροιας. Μόλις χθες, το «Σχάρες και Τηγανιές» ολοκλήρωσε και τον χειμερινό του χώρο, ακριβώς δίπλα και από σήμερα είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί με τσίπουρα και μεζέδες έτσι όπως το
γνωρίσαμε, με τη βολιώτικη συνήθεια (το τι θα φας άστο σε μας) και σταθερά χαμηλές τιμές. Και σε ένα εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό περιβάλλον, με υπέροχη διακόσμηση, τζάκι για τις κρύες βραδιές και ζεστό φωτισμό.
Άκου να δεις όμως τι θα γίνεται φέτος το χειμώνα στο «Σχάρες και Τηγανιές». Κάθε τριήμερο, τα βράδια, θα γίνεται το απόλυτο afterάδικο της Βέροιας! Με ζωντανή μουσική που θα ξεκινάει πιο αργά και θα σταματάει μέχρι να σταματήσουμε εμείς! 
Ελάτε με την παρέα σας από νωρίς, κάντε τις συζητήσεις σας, φάτε, πιείτε με την ησυχία σας και αφού έρθετε σε διάθεση, εκεί θα μπαίνει η μουσική και το «Σχάρες και Τηγανιές» θα μεταμορφώνεται! 
Πάρτε μια μικρή γεύση του ολοκαίνουριου μαγαζιού από τις πρώτες εικόνες που εξασφαλίσαμε και δείτε το από κοντά απόψε που θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του:
Τηλ. επικοινωνίας: 6934457973










ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ