Quantcast

http://picasion.com/

Τις Κυριακές στο «Coffee Go» παίρνεις καφέ και φεύγεις με ακόμα 1 προϊόν της επιλογής σου!

ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ
ΠΡΩΙ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΒΡΑΔΥ!
Κάτι πραγματικά πρωτοποριακό ξεκίνησε στο «Coffee Go». Γιατί αυτά που δεν τολμάει κανείς τα σκέφτεται και τα υλοποιεί για όλους εμάς το πιο πρωτοποριακό καφέ που έχει δημιουργηθεί πανελλαδικά! Τις Κυριακές στο «Coffee Go» ο καφές φεύγει με παρέα!
Γιατί κάθε Κυριακή το «Coffee Go» θεσπίζει το «Double Go». Τι είναι αυτό; Τρία δίωρα της Κυριακής, πρωί - μεσημέρι -βράδυ, παίρνοντας έναν καφέ, παίρνεις μαζί και ένα δώρο. Και όταν λέμε παίρνεις δώρο, δεν εννοούμε μόνο καφέ αλλά όοοοοοτι άλλο θέλεις από το «Coffee Go»!
Κάθε Κυριακή πρωί 6-8, μεσημέρι 12-2 και βράδυ 7-9, περνάς από το «Coffee Go», παίρνεις έναν καφέ και μαζί μπορείς να πάρεις ότι άλλο θέλεις ΔΩΡΟ! Ή έναν καφέ ακόμα, ή σοκολάτα, ή οποιοδήποτε ρόφημα, ή κρουασάν, ή τυρόπιτα, ή μπάρα, ή μπουγάτσα, ή σάντουιτς, ή hot-dog... Οι επιλογές είναι πολλές! 
Άλλη μια τέλεια έκπληξη που ετοίμασε για εμάς το «Coffee Go και που ξεκινάει από αυτή την Κυριακή. Πέρνα από τη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, βρες το μικρό πέτρινο σπιτάκι και δοκίμασε και εσύ το Κυριακάτικο «Double Go» του «Coffee Go» και απόλαυσε καφέ και ότι άλλο επιθυμείς! Έτσι, γιατί είναι Κυριακή και το «Coffee Go» ψάχνει αφορμή να μας κακομάθει!








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ