Quantcast

http://picasion.com/

Αναμνηστικά φτιαγμένα από τον Κοι.Σ.Π.Ε. «Δεσμός» θα μοιραστούν στο Ζάππειο

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τη Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και προσωπικά την συνεταιρίστρια κ. Καρατζιούλα Νίκη, για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο εργαστήριο του Κοι.Σ.Π..Ε ΗΜΑΘΙΑΣ «Δεσμός». Στα πλαίσια της διοργάνωσης για την έκθεση «Imathia Quality-
IQ» που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο 13-15 Οκτωβρίου, ο «Δεσμός» συμμετείχε με την κατασκευή των ξύλινων αναμνηστικών σουβέρ. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζοντας ουσιαστικά το έργο του «Δεσμού», στην κοινωνική επανένταξη ατόμων από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, αποδεικνύεται στην πράξη η κοινωνική ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη. 
Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής υγείας, ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» με μεγάλη χαρά έκανε την παράδοση της παραγγελίας των ξύλινων αναμνηστικών σουβέρ στο χώρο της ΑΝ.ΗΜΑ.. 
Anima στα λατινικά σημαίνει «ψυχή», κάτι που ήρθε και πρόσθεσε μια νότα ελπίδας, καθώς συνδυάστηκαν ο σκοπός που επιτελούμε και η μέρα αυτή. Ευελπιστούμε και σε αντίστοιχες συνέργειες στο μέλλον και από άλλους φορείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ