Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτικες παρουσίες στο πλευρό της Εθνικής

Έναν μεγάλο αγώνα έδωσε χθες το βράδυ η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη, αντιμετωπίζοντας την Ρωσία στον προημιτελικό του Eurobasket 2017. Στο πλευρό της και πολλοί Έλληνες που ταξίδεψαν μέχρι τη γειτονική Τουρκία για να στηρίξουν την Επίσημη Αγαπημένη στον αγώνα της προς την κορυφή. Ανάμεσά τους και γνωστές
Βεροιώτικες παρουσίες, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου με τον σύζυγό της Κυριάκο και τον γιο τους, που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά και άρπαξαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα. 
Με μια μεγάλη ελληνική σημαία ανά χείρας, με γραμμένο το σύνθημα «Ελλάδα η Βέροια είναι μαζί σου», κάθισαν στις πρώτες σειρές και απόλαυσαν τον μεγάλο αγώνα. Μπορεί η Εθνική μας να μην κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά αλλά όπως δήλωσε και η ίδια η πρόεδρος, «αν και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας. Οι Έλληνες φίλαθλοι έδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά, χειροκροτώντας τους Ρώσους παίκτες. Από την πλευρά τους οι Ρώσοι υποκλίθηκαν στο ελληνικό κοινό. Όσο για τους Τούρκους διοργανωτές μας βάλανε στις πρώτες θέσεις και συνέχεια έπαιζε Χατζιδάκη Θεοδωράκη και φαινόταν ότι μας στήριζαν!»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ