Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα 30.000 πόδια «πέταξε» η Βέροια

ΣΤΑ 1800€ Η ΠΤΗΣΗ
Όπως όλες οι αεροπορικές εταιρίες, έτσι και η Astra Airlines, έχει προχωρήσει στην έκδοση του περιοδικού της, ένα έντυπο που διανέμεται στους επιβάτες όλων των πτήσεων της εταιρείας και το βρίσκουν τοποθετημένο στη θήκη του μπροστινού καθίσματος, κάτω από το τραπεζάκι τους. Το περιοδικό «BetterFly» ανανεώνεται κάθε
μήνα και όπως όλα τα περιοδικά τέτοιου τύπου, στις σελίδες του ο αναγνώστης βρίσκει ταξιδιωτικά αφιερώματα σε προορισμούς που πετάει η κάθε εταιρεία. 
Σε ένα από τα τεύχη του που κυκλοφορούσε αρχές Σεπτεμβρίου στις πτήσεις της Astra Airlines, ξεφυλλίζοντας θα πέσουμε και πάνω σε ένα ολοσέλιδο για τη Βέροια. Όχι, η Βέροια δεν απέκτησε αεροδρόμιο στο οποίο προσγειώνεται η Astra αλλά η καταχώρηση έγινε στα πλαίσια της τουριστικής προβοής του δήμου μας από την αντιδημαρχία Τουρισμού. Στο ολοσέλιδο απεικονίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, ο Αλιάκμονας, τα παραδοσιακά κτίρια της Μπαρμπούτας και το Βυζαντινό Μουσείο. Και μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, η εν λόγω διαφημιστική καταχώρηση κόστισε κοντά 1.800€!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ