Quantcast

http://picasion.com/

Προβλήματα στις πτήσεις της Ryanair

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την εξυπηρέτηση πτήσεων η Ryanair, με τους επιβάτες της να εκφράζουν πολλά παράπονα για το γεγονός ότι ματαιώθηκαν κάποιες πτήσεις της, ενώ κάτι αντίστοιχο πρόκειται να συμβεί και το προσεχές διάστημα. Η Ryanair ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο (16/09) ότι πρόκειται να προχωρήσει στη ματαίωση 40-50 πτήσεων ημερησίως μέχρι την προσεχή Τετάρτη (20/09), λόγω θεμάτων στον προγραμματισμό των αδειών των πιλότων της. Όμως, δεν προχώρησε και σε ανάλογη λίστα και για το ερχόμενο διάστημα.

Οι ακυρώσεις πτήσεων της εταιρίας αναμένεται να επηρεάσουν γύρω στους 400.000 επιβάτες, στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα είτε για επιλογή εναλλακτικών πτήσεων, είτε για αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τα προβλήματα που υπάρχουν στον αερομεταφορέα, έχουν ως αποτέλεσμα αυτός να χάνει πιλότους, οι οποίοι «μετακομίζουν» προς την ανταγωνίστρια Norwegian Air.

Το τελευταίο, επιβεβαιώνει στο BBC και εκπρόσωπος της Norwegian Air, ο οποίος τόνισε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι 140 πιλότοι έχουν ενταχθεί φέτος σε εμάς από τη Ryanair». Επίσης, έκανε γνωστή την πρόθεση της εταιρείας να προσλάβει και άλλους αργότερα μέσα στο 2017.

Από την πλευρά της, η Ryanair δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα για «μεταγραφές» πιλότων. Όμως, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στις πτήσεις, για τα οποία δήλωσε ότι θα αντιμετωπιστούν σύντομα.

Εκτός από τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, η εταιρία έρχεται αντιμέτωπη με την οργή και των επιβατών της, οι οποίοι μέσω social media την καλούν να δώσει πλήρη λίστα με την επικύρωση των πτήσεων της το προσεχές διάστημα. Πολλοί από αυτούς κάνουν λόγο για εμπαιγμό και την κατηγορούν ότι καταπατά τα δικαιώματά τους ως καταναλωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ