Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας έκλεισε στο Survival - Ποιος είναι;

Τις βαλίτσες του για το…Survival ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής που κατά το παρελθόν φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την φανέλα της Βέροιας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 33χρονος δυναμικός μέσος έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» να συμμετέχει στο Survival και μέχρι την Τρίτη θα κληθεί να
απαντήσει, αν και το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι θα πάρει μέρος (ίσως και γι’ αυτό δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα).
Ο λόγος για τον Κώστα Οικονόμου, γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1984, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στον Ολυμπιακό Βόλου, για λογαριασμό του οποίου αγωνίστηκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Μεσολάβησε μία γεμάτη και επιτυχημένη διαδρομή στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με ομάδες όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, η Βέροια, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Ζάκυνθος και ο Αιγινιακός. Όπως είναι λογικό, η συμμετοχή του στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα αθλητικά στέκια της Ημαθίας, με τους πρώην συμπαίκτες του να δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα τον δούνε στο κανάλι του «Ε», με κεντρικό παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ