Quantcast

http://picasion.com/

Παρουσιάστηκε το νέο προπονητικό team του Νηρέα

Την προπονητική της ομάδα παρουσίασε η διοίκηση του Νηρέα. Τη νέα σεζόν, στην Ακαδημία του Νηρέα προπονητές θα είναι οι: Παυλίδης Γιάννης, Αϊραντζής Νίκος, Δάσκαλος Γιώργος, Μυλωνάς Γιώργος, Καντιμοίρης Γιώργος. "Κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Φέτος θα έχουμε πολύ χαμηλή συνδρομή, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον
χορηγών για να στηρίξουν την προσπάθεια" τόνισε ο Γιάννης Σαφαρίκας και πρόσθεσε: "Η ομάδα ξεκινάει την Δευτέρα στις 3μμ. Βγάλαμε 40-50 ποδοσφαιριστές και από αυτούς οι 10 παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Ο Νηρέας δεν στερεί από τα παιδιά την δυνατότητα να πάνε σε άλλη ομάδα. Μπορούν να πάρουν ότι ώρα θέλουν το δελτίο τους".

Για τους προπονητές, ο κ. Σαφαρίκας σημείωσε: "Συνεργαζόμαστε χρόνια. Εκτός από καλοί προπονητές είναι και καλοί άνθρωποι. Φιλοσοφία μας είναι να υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Θέλουμε τα παιδιά να αποκτήσουν ήθος για να ανταπεξέλθουν στον στίβο της ζωής. Οι προπονητές μας προσπαθούν να διαπαιδαγωγήσουν σωστά παιδιά. Δική μας ευθύνη είναι να διατηρούμε σε καλή κατάσταση τα γήπεδα, να τους παρέχουμε τα υλικά, τον χώρο και τον χρόνο για να δουλέψουν".

Ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης από την πλευρά του πρόσθεσε: "Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με τους προπονητές. Είμαστε οικογένεια. Δεν μπαίνουμε ο ένας στον τομέα του άλλου. Φέτος υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ήρθε, αγάπησε την Βέροια και η συνεργασία αυτή θα δώσει καρπούς".

Ο Γιώργος Καντιμοίρης δήλωσε: "Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνουν. Πέρσι είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν και φέτος κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Έχουμε παιδιά που διψάνε για αθλητισμό και ποδόσφαιρο".

Ο Νίκος Αϊρατζής υπογράμμισε: "Είμαι ευχαριστημένος από το κλίμα του Νηρέα. Θα ξεκινήσουμε καλά".

Ο Γιάννης Παυλίδης τόνισε: "Οι εγκαταστάσεις του Νηρέα είναι μοναδικές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία. Η Ακαδημία μας κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει αναδείξει τα περισσότερα ταλέντα. Όποιο παιδί θέλει να εξελίξει το ταλέντο του μπορεί να έρθει. Ο Νηρέας έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις και προπονητές με γνώσεις".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ