Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παντρεύτηκαν ο Νίκος και η Ξένια (ΦΩΤΟ)

Ένας έρωτας που κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας. Δυο νέα παιδιά, γεμάτα καλοσύνη και πάντα με χαμογελαστά πρόσωπα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ανοίγοντας έτσι έναν καινούριο κύκλο στην κοινή τους ζωή. Ο λόγος για τον γεωπόνο και παίκτη του χάντμπολ Νίκο Νικολαΐδη και την διαιτολόγο - διατροφολόγο Ξένια - Μαρία
Παπαναστασίου, που το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, μεταξύ συγγενών και πολλών φίλων. Κουμπάρος του ζευγαριού, ο καλός τους φίλος Νίκος Αθανασάκης.
Την Ξένια συνόδευσαν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ο πατέρας και ο αδελφός της, όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης την παρέδωσαν στον μέλλοντα σύζυγό της. Το νυφικό της, με την υπογραφή Demetrios, ιδιαίτερο, ρομαντικό και φινετσάτο, με φούστα σε γραμμή Άλφα και λεπτομέρειες στο πάνω μέρος με διαφάνεια, απλικαρισμένα μοτίφ δαντέλας και λαμπερό κέντημα στα μανίκια και την πλάτη. Ο Νίκος επέλεξε τόνους του μπλε, με μπλε ρουά κοστούμι, λευκό πουκάμισο και πιο σκούρο μπλε παπιγιόν.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο «Ακρόπολη», όπου ζευγάρι και καλεσμένοι διασκέδασαν παραδοσιακά, με τη βραδιά να εξελίσσεται σε ένα πάρτι μέχρι αργά, που θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Νίκο και Ξένια, σας ευχόμαστε μια γλυκιά ζωή μαζί!







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ