Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε «ouzo's», τρώμε γαριδομακαρονάδες, σολομούς και γαρδούμπες και πληρώνουμε 10€;

Ναι! Με το «ouzo's» menu: Σπέσιαλ πιάτο+σαλάτα+ποτό
Τα δοκιμάσαμε και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Τα τρία νέα πολυτελή πιάτα που δημιούργησε για όλους μας η κουζίνα του «ouzo's ouzeria» είναι απλά υπέροχα. Γαριδομακαρονάδα, Ταλιατέλες με σολομό και σπανάκι και Γαρδουμπάκι με πατάτες country, έτσι για να καλύψουν τους λάτρεις των θαλασσινών, των ζυμαρικών και των μερακλίδικων κρεατικών.
Το «ouzo's ouzeria» τώρα μας προσφέρει τα τρία αυτά εκλεκτά του πιάτα σε μενού μόνο με 10€! Επιλέξτε ένα από τα τρία + 1 σαλάτα ατομική ouzo's + 1 ποτήρι κρασί ή 1 μπύρα ή 1 αναψυκτικό και πληρώστε ΜΟΝΟ 10 ευρώ!!! Γιατί η γευστική πολυτέλεια, στο «ouzo's» μπορεί να είναι προσιτή σε όλους.
Περικλέους 8
Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας.
Τηλ. 2331125060

Ελάτε στο «ouzo's ouzeria» στην Περικλέους 8, πίσω από την Παλιά Μητρόπολη Βέροιας απολαύστε την υπέροχη χειροποίητη κουζίνα του και μη διστάσετε να ρωτήστε ένα μέλος του προσωπικού για την κάρτα «ouzo's». Μια κάρτα προνομίων με την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε, επιστροφή χρημάτων και πόντους για εξαργύρωση σε προσφορές στο κατάστημα. Αποκτήστε την και ξεκινήστε να επωφελείστε από τις αγορές σας!




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ