Quantcast

http://picasion.com/

Νικηφόρο το πρώτο παιχνίδι των Αετών Βέροιας

Επικράτησαν με 41-34 του Ζαφειράκη Νάουσας
Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ, επικρατώντας στο πρώτο παιχνίδι του Ζαφειράκη Νάουσας με 41-34. Παράλληλα οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν μεγάλη χαρά σε όσους εμπνεύστηκαν τη δημιουργία του συλλόγου και ιδιαίτερα

στον πρόεδρο, Σίμο Γαβριηλίδη. Κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, οι Αετοί έκαναν ιδανικό ξεκίνημα και έδειξαν πως δεν θα είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται ως επί τo πλείστον από παίκτες που έχουν...φάει με το κουτάλι τα γήπεδα και ειδικά στην περίπτωση του Μάκη Ιωσηφίδη, τότε μιλάμε για πολλά χρόνια στην πλάτη!

Κανείς παίκτης δεν υστέρησε και όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω (ειδικά στην άμυνα) και όπως αναφέρει στις δηλώσεις του ο Ντάνης Τυριακίδης: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και μάλιστα μετά από ελάχιστες προπονήσεις με πλήρη απαρτία. Είχαμε εξαιρετικές αντιδράσεις στην άμυνα και γι αυτό δεχτήκαμε μόλις 34 πόντους, όμως τόσο στον τομέα αυτό όσο και στην επίθεση, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Δεν πετάμε στα σύννεφα, άλλωστε είμαστε ακόμη στα...σπάργανα και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και να εδραιώσουμε τους Αετούς Βέροιας."

Τα δεκάλεπτα : 12-13, 20-23, 33-31, 41-34

Οι πόντοι των Αετών : Ιωσηφίδης 9, Τσιμτσιρίδης 4, Χρυσάφης 6 (2), Ουζούνης 3 (1), Γκεκόπουλος 15, Βλαχάκης 4, Σιστάκος, Γαβριηλίδης, Κλωνάρας, Ντιπτένης


Επόμενο παιχνίδι των Αετών, σήμερα Κυριακή (10/9) στις 18.00, στο Κλειστό Καλυβίων Πέλλας με αντίπαλο τον Κεραυνό Άσπρου, που χτες ηττήθηκε στην Αριδαία από τον τοπικό ΦΟΑ με 94-53.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ