Quantcast

http://picasion.com/

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Τα τελευταία λόγια του Αντώνη - Χαροπαλεύει η Ελένη από τη Νάουσα

Ένα gps φταίει για την τραγωδία;
Από τα ξημερώματα της Τρίτης η συμπρωτεύουσα θρηνεί τρεις ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (19/09) δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ μία τρίτη αγωνιά για την τύχη της 18χρονης φοιτήτριας από τη Νάουσα που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Το πολύνεκρο
τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, δύο νέα παιδιά, ένας 22χρονος κι ένας 28χρονος, και ένας 55χρονος, προκαλεί ακόμα σοκ στο πανελλήνιο. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και εμπειρογνώμονες προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο αλλά και μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που διεμβόλισε τις δύο μηχανές, έκανε απότομη στροφή, χωρίς να ανάψει φλας, με αποτέλεσμα να παρασύρει τις δύο μηχανές που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός οδηγός, που μόλις είχε φτάσει στην συμπρωτεύουσα μαζί με τη σύζυγό του, πήρε λάθος πληροφορίες από το gps, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Όταν ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το gps του αμαξιού του, ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο στις δύο μηχανές. Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης, οι δύο αναβάτες της μιας μηχανής εκτοξεύθηκαν στην άσφαλτο και βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο οδηγός της άλλης μηχανής αν και βαρύτατα τραυματισμένος είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγο αργότερα εξέπνευσε.
Τα πρόσωπα της τραγωδίας
Ο 55χρονος πατέρας και ο 28χρονος γιος του, οι οποίοι επέβαιναν πάνω στη μια μηχανή, είχαν ξυπνήσει ξημερώματα για να πάνε για δουλειά, ωστόσο δεν πρόλαβαν καθώς το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο άδικα... Ο 22χρονος Αντώνης με καταγωγή από τα Μονόσπιτα, λάτρης των μοτοσικλετών και της ταχύτητας με συνοδηγό την αγαπημένη του Έλενα, φοιτήτρια στο ΑΠΘ, επέβαιναν στην δεύτερη μηχανή. Η Έλενα είχε τις αισθήσεις της μέχρι και τη στιγμή που την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και ο Αντώνης ο οποίος μιλούσε με τους μάρτυρες. Μέσα στο ασθενοφόρο, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο άτυχος νεαρός σκεφτόταν την αγαπημένη του κοπέλα και λίγο πριν ξεψυχήσει ψέλλισε στους άνδρες του ΕΚΑΒ: «Τι έγινε; Πώς είναι η Ελένη; Είναι καλά;»

Χαροπαλεύει η 18χρονη

Η 18χρονη Ελένη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα και τα άκρα. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή.
«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Εμμανουηλίδης διευκρίνισε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ