Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπέκης: «Κομφούζιο κάθε πρωί στο Ρολόι - Σβησμένες οι διαβάσεις»

Κυκλοφοριακά ήταν τα θέματα που έθιξε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Βέροιας ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» Νίκος Μπέκης. Αρχικά, αναφέρθηκε στις διαβάσεις που εδώ και πολύ καιρό έχουν ξεθωριάσει τελείως. «Αν και οι οδηγοί της Βέροιας σέβονται όσο λίγοι τις διαβάσεις, το γεγονός ότι έχουν σβηστεί πλέον τελείως οι διαγραμμίσεις, είναι επικίνδυνο για τους πεζούς. Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαγραμμίσεις».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί κάθε πρωί στον κόμβο της Πλατείας Ωρολογίου. «Κάθε πρωί, 8:00 με 8:30 επικρατεί κομφούζιο στον κόμβο της πλατείας Ωρολογίου. Τα τρία δημοτικά σχολεία που λειτουργούν στην περιοχή, το σούπερ μάρκετ που ανεφοδιάζεται αλλά και το απορριμματοφόρο που κάνει αποκομιδή σκουπιδιών ταυτόχρονα εκείνη την ώρα, έχουν όλα μαζί σαν αποτέλεσμα να επικρατεί κόλαση εκείνο το μισάωρο. Πρέπει να βρεθούν κάποιες λύσεις. Π.χ. να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο σημείο ή να μην περνάει το απορριμματοφόρο ή ο ανεφοδιασμός του μάρκετ, τουλάχιστον εκείνο το μισάωρο. 
Έχω γίνει δέκτης πολλών παραπόνων από τους πολίτες που κινούνται εκείνη την ώρα στο σημείο», είπε κλείνοντας ο κ. Μπέκης. 

Απάντηση στο θέμα των διαβάσεων έδωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος. «Έχετε δίκιο για τις διαβάσεις. Ο νέος νόμος μας δημιούργησε κάποια προβλήματα που δεν γνωρίζαμε και μείναμε πίσω. Μέσα στον Οκτώβριο ευελπιστούμε να έχουμε ολοκληρώσει με τα διαδικαστικά. Ο Θεός ας είναι μαζί μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ