Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΕΜΑΕΔ και της Λέσχης Αρχιμαγείρων στο «Σείριος» (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο οικογενειακό κέντρο «Σείριος» στο Μακροχώρι, η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΕΜΑΕΔ (Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες Βέροιας) σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων, με αφορμή την εορτή του Αγίου Ευφροσύνου
του Μάγειρος. Η διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου, οι εθελοντές και τα παιδιά του Κέντρου που έκλεψαν την παράσταση με τις μαγειρικές τους ικανότητες, το κοσμικό κέντρο «Σείριος» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη με την άψογη φιλοξενία του και φυσικά η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και ο Βεροιώτης σεφ Αντώνης Μουστάκας εκ των βασικότερων συντελεστών της εκδήλωσης, δημιούργησαν μια ξεχωριστή και εξαιρετική βραδιά, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Μέριμνας.


Ο κόσμος που στήριξε την εκδήλωση, απόλαυσε ορεκτικά και πέντε διαφορετικά, υπέροχα πιάτα με γεύσεις γκουρμέ, μαγειρεμένα από τα μέλη της Λέσχης και με τη συμβολή των παιδιών του Κέντρου. Αξίζουν πολλά θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ. Δείτε φωτογραφίες:
















 









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ