Quantcast

http://picasion.com/

Με Αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά στο ΚΕΜΑΕΔ

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/9, ξεκίνησε η νέα περίοδος στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του δήμου Βέροιας στον Προμηθέα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Νεκτάριος της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Βέροιας, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ελένη Γκόγκα, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, καθώς και πολλοί φίλοι και εθελοντές του Κέντρου.

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων  Δ. Βέροιας ευχαριστεί θερμά   όλους όσους με την παρουσία  τους τίμησαν τον Αγιασμό της έναρξης της νέας περιόδου στο Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ της Βέροιας την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Πρώτα από όλους τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα που μας έχει πάντα κάτω από την σκέπη του και φρόντισε για τον αγιασμό μας από τον εξαίρετο πατήρ. Νεκτάριο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Βέροιας  
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Βέροιας για το έμπρακτο ενδιαφέρω του & τον  Αντιδήμαρχο κ. Θεόφιλο  Κορωνά για την παρουσία και την στήριξη του. Την Ψυχολόγο κ. Ειρήνη Αναγνώστου, την εθελόντρια κ. Μαρίνα Ψωμιάδου του Συλλόγου Καρκινοπαθών, κ. Αθηνά Τσιπουρίδου του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Κατερίνα Πολιτίκου, κ. Θωμαϊ Στίοκα, της καλές μας φίλες κ. Λ. Αλεξανδρίδη, Ε. Παπαιωάννου, Κ. Μουστάκα, Σ. Μπουσμαλή και την χοροδιδάσκαλο κ. Μελίνα Παπαδοπούλου φυσικά όλους τους γονείς των παιδιών που παραβρέθηκαν.  
Ευχαριστούμε τον κύριο & την κυρία Κόγια για την συνολική προσφορά τους στο Κέντρο και την ουσιαστική τους βοήθεια με μεγαλείο ψυχής μια που για ακόμα μια φορά κάλυψαν όλα τα εδέσματα του Αγιασμού.
Τέλος ευχαριστούμε τον τοπικό τύπο για την κάλυψη της τελετής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ