Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάριος του Survivor: «Η Βέροια είναι μια πολύ όμορφη πόλη»

Η έλευση του πρώην παίκτη του Survivor Μάριου - Πρίαμου Ιωαννίδη, όπως είναι λογικό, αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του Σεπτεμβρίου. Εκατοντάδες πολίτες της Βέροιας κατέκλυσαν το καφέ - μπαρ «Αγορά» και είδαν από κοντά τον άνθρωπο που μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατάφερε να πάει στον τελικό του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος, εμφανώς
συγκινημένος από την εντυπωσιακή υποδοχή του κόσμου και από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε από καρδιάς τους θαυμαστές του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην πόλη σας και ομολογώ πως διαθέτει σπάνιες ομορφιές και υπέροχους ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή σας και θα προσπαθήσω να βγω φωτογραφίες, με όσον το δυνατόν, περισσότερους φίλους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διεύθυνση του μαγαζιού και προσωπικά τον κύριο Γιάννη Ιωαννίδη για την τιμητική πρόσκληση και να ευχηθώ χρόνια πολλά στην λειτουργία του μαγαζιού» κατέληξε ο Κύπριος μαχητής του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ