Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαμάδες! Τα σχολεία άνοιξαν, τα διαβάσματα άρχισαν, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» κάνει για εσάς όλη τη μαγειρική προετοιμασία!

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και κάθε κατεργάρης μπαίνει στον πάγκο του. Μαθήματα, φροντιστήρια, δραστηριότητες, διαβάσματα. Μεγάλο βάρος πέφτει στις μαμάδες, που πέρα από τα διαβάσματα έχουν και το καθημερινό μαγείρεμα. Και τι να μαγειρέψεις κάθε φορά, να είναι γευστικό, ποιοτικό, υγιεινό και δυναμωτικό; Και που χρόνος;

Οι μαμάδες στη Βέροια είναι τυχερές, γιατί έχουν καθημερινά στο πλευρό τους το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», που ετοιμάζει υπέροχες κρεατονοστιμιές που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους και θα γίνουν για ακόμα μια φορά η σούπερ μαμά που τα προλαβαίνει όλα και τα κάνει και τέλεια!
Κορυφαίας ποιότητας χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, μπριζόλες γεμιστές, τορτίγιες γεμιστές, κοντοσούβλια, ρολά κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι, όλα έτοιμα στο ταψάκι τους, που το μόνο που χρειάζεται είναι να μπουν στο φούρνο! 
Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρείτε επίσης, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χειροποίητα μπιφτέκια και σουτζουκάκια, μπριζόλες και πανσέτες, κοντοσούβλια, λουκάνικα μοσχοβολιστά χειροποίητα, ψαρονέφρι, σεφταλιές, κότσι και πολλά άλλα.
Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στη Βέροια και επιλέξτε τη νοστιμιά που θα βάλετε στο τραπέζι σας. 
Κρεοπωλείο Ειλικρίνεια
Λεωνίδου 2 (Κεντρικής)
τηλ. 2331061683


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ