Quantcast

http://picasion.com/

Απασφάλισε ο Κικερίδης: «Είναι ισονομία αυτή; Πρόκειται για σκάνδαλο»

Οι αρχικές πληροφορίες πως δύο ομάδες της Football League (Αχαρναϊκός και Αναγέννηση Καρδίτσας) κατέθεσαν στην ΕΠΟ δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών γεννηθέντων νωρίτερα από την 1η Αυγούστου του 1994, δημιούργησε αναστάτωση στη Βέροια. Λίγες μέρες αργότερα η υποψία των ανθρώπων της Βέροιας επιβεβαιώθηκε στο έπακρο! Θυμίζεται πως η «Βασίλισσα» είχε συμφωνήσει με τους Ντόγο, Τσοντάκη, Μέξη, οι οποίοι εμπίπτουν στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, ωστόσο, η ΕΙΜ δεν προχώρησε στην έκδοση δελτίων. Συνέπεια όλων αυτών είχε την αποχώρηση των παικτών.

Σε επικοινωνία του με τη «Μ», ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, Γιώργος Κικερίδης, έκανε λόγο ακόμη και για αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα. «Είναι ντροπή. Είναι σκάνδαλο. Δεν υπάρχει ισονομία. Είναι ισονομία αυτή; Στείλαμε συμβόλαια και μας τα ακύρωσαν. Παρ' ότι βρίσκεται σε άσχημη μοίρα, η Βέροια είναι μια οργανωμένη ομάδα. Να μας πει ο κ. Γραμμένος τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άλλοι νόμοι για Αχαρναϊκό, Καρδίτσα και άλλοι νόμοι για τη Βέροια;

Στείλαμε την περασμένη Παρασκευή τον δικηγόρο μας στην αρμόδια υπηρεσία μεταγραφών και μας είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν τα δελτία. Εμείς καλύψαμε τα κενά, όμως, ας μας πουν: Τις 30 χιλιάδες ευρώ για προκαταβολές ποιος θα τις ξεπληρώσει, όπως και τις 20 χιλιάδες που ξοδέψαμε για να αναπληρώσουμε τα κενά; Πού είναι η ισονομία που έταζαν; Πού μπορώ να βρω το δίκιο μου; Τι να κάνουμε; Την πρόκριση που χάσαμε στο Κύπελλο; Ας μας απαντήσει ο κ. Γραμμένος. Οχι σε μένα. Να πάμε έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ;

Στην ποδοσφαιρομάνα πόλη της Βέροιας; Στήσαμε μια ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας και μας απέκλεισαν τρεις ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους με τον τρόπο τους σε άλλες ομάδες. Αναγκαστήκαμε, έτσι, και παίξαμε με αμούστακα παιδιά στο Αιγίνιο. Οι άλλες ομάδες παίζουν με καλάσνικοφ και εμείς με νεροπίστολα. Και τώρα μας παίρνουν και τα νεροπίστολα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Που να βρούμε το δίκαιο μας; Ψάχνουμε τον κ. Γραμμένο και δεν μας απαντά. Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά. Είναι ντροπή», δήλωσε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κικερίδης αποκάλυψε πως υπήρξε αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου η Βέροια να καλύψει το κενό του Ηρακλή στο Κύπελλο, όμως, αυτό έπεσε στο κενό. «Ζητήσαμε να πάρουμε τη θέση του Ηρακλή που αποχώρησε και μας απάντησαν αρνητικά. Πιθανόν να θέλουν να βάλουν στη θέση του τον Νέστο Χρυσούπολης», σχολίασε καυστικά ο Κικερίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ