Quantcast

http://picasion.com/

Από την Ημαθία, ο ένας από τους τρεις νεκρούς και η τραυματίας στο τροχαίο της Θεσσαλονίκης

Θρήνος στα Μονόσπιτα
Πανελλήνια θλίψη έχει προκαλέσει το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από το δημαρχείο. Στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, στη συμβολή οδών 3ης
Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνδρες, ενώ μια νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ένας εκ των ανδρών που έχασαν τη ζωή τους έχει καταγωγή από τον Δήμο Νάουσας και πιο συγκεκριμένα από τα Μονόσπιτα, ενώ η τραυματίας κοπέλα που επέβαινε στην ίδια μηχανή είναι επίσης από τη Νάουσα. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των μηχανών, 22 και 28 ετών, όπως επίσης ένας ακόμη επιβάτης της μίας μηχανής, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι πατέρας του οδηγού. Σημειώνεται παράλληλα ότι ο 67χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, υπήκοος Γερμανίας, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Τροχαία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ιλιγγιώδεις ταχύτητες, ωστόσο δεν διευκρινίζεται μέχρι στιγμής αν πρόκειται για το αυτοκίνητο ή για τις δύο μοτοσυκλέτες.
Τα αίτια και τις συνθήκες που διενεργήθηκε το δυστύχημα έχουν αναλάβει να διερευνήσουν οι αρμόδιες Αρχές. Με το πρώτο φως της ημέρας τα συνεργεία του δήμου επεχείρησαν στο σημείο καθαρίζοντάς το, ενώ παράλληλα απομακρύνθηκαν οι άμορφες μάζες σιδερικών, απόρροια του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Δείτε το video από το Thestival.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ