Quantcast

http://picasion.com/

H «Βασίλισσα», ο Φίλιππος και ο ΑΟΚ - Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα

Γεια και χαρά σε όλα τα αρρωστάκια της στρογγυλής θεάς. Τα έχω πάρει στο κρανίο μ' όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Football League. Mα είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει Οκτώβριο μήνα και να μην έχει ξεκινήσει το πρωταθλημα; Σε ποιο σοβαρό κράτος συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Τα έχουν ισοπεδώσει όλα και είναι άξιοι
της μοίρας τους, αυτοί εκεί στην Ε.Π.Ο. Το έχω ξαναγράψει, ο αντικειμενικός στόχος της Βέροιας είναι η παραμονή της στην κατηγορία. Αυτοί που μιλούν για άνοδο και κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εκτός από άσχετοι και επικίνδυνοι, διότι παραπληροφορούν τον κόσμο. Με τα λιγοστά χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ έχει γίνει καλή δουλίτσα και ήρθαν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. 

Για μια ακόμα φορά, ο Κικεριδης απέδειξε πως εκτός από την μεγάλη αγάπη που έχει για τον σύλλογο διαθέτει ποδοσφαιρικές γνώσεις. Το θέμα είναι να βοηθήσει και ο κόσμος. Μαθαίνω πως τα διαρκειας δεν πάνε καθόλου καλά. Με λίγα λόγια οι οπαδοί έχουν γυρίσει την πλάτη τους στη «Βασίλισσα». Μέχρι ένα σημείο είναι κατανοητό. Είναι απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας. 

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν υποβιβαστούμε, πλέον θα μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή. Θα βολοδερνουμε στα χωράφια της Γ' Εθνικής. Θα περάσουμε πέτρινα χρόνια.Μακάρι να πάνε όλα καλά. 

Θα ήθελα να αναφερθώ και στην μπάλα με τα σπυριά. Φέτος η Βέροια θα έχει δύο ομάδες στην Γ' Εθνική. Φίλιππος και ΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν σε επαγγελματική κατηγορία. Μου θυμίζει κάτι από Βέροια και Πόντιους Βέροιας την δεκαετία του 1990. Τότε που μια ολόκληρη πόλη είχε χωριστεί στα δύο. Γουστάρω τέτοια ντέρμπι γιατί μιλάμε για αρσενικά παιχνίδια. 

Από την άλλη πλευρά ο «Αυτοκράτορας» του Έλληνικου χάντμπολ ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες. Έβγαλε δύσκολο διπλό μέσα στο Καματερό και απέδειξε για μια ακόμα φορά, πως το μέταλλο αυτής της ομάδας, είναι πολύ μεγάλο. Σίγουρα είναι το αουτσάιντερ του φετινού πρωταθλήματος, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως διαθέτει βαριά φανέλα και ταλαντούχους παίκτες. 

Όσον αφορά την Super League που με ρωτάνε συνέχεια για το ποιος θα σηκώσει το Άγιο Δισκοπότηρο. Ένα σας λέω ρε μάγκες, πάρτε κατσαβίδι και βιδώστε το καλά μέσα στον μυαλό σας αυτό που θα σας πω. Η μάχη είναι ανάμεσα στον Τίγρη και στον Ιβάν. Ποιος Βαγγελης; Αλλάξανε τα πράγματα. Η παράγκα είναι πλέον προνόμια της... Κωνσταντινούπολης. 

Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική αλλά ο Μελλισαννίδης είναι γάτα και παλιά ταναπού στο κουρμπέτι. Ο Σαββίδης έχει αποδείξει πως είναι αυτοκαταστροφικός και ότι δεν το γνωρίζει το τόπι. Πολλές λάθος επιλογές! Μπορεί να φτάσει στην πηγή και αντί για νερό, θα πιει το λαστιχάκι. Πιστεύω πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντως είναι κρίμα για το κατάντημα του Παναθηναϊκού. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει βγάλει απίστευτους παικταράδες. Δεν του αξίζει όλο αυτό που γίνεται. Τελικά εκείνο το πρωτάθλημα του 2012 θα του κοστίσει την... καταστροφή του! Είναι πολλά τα χρέη και τέτοιες εποχές κανείς δεν βάζει το χέρι στην τσέπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ