Quantcast

http://picasion.com/

Φθινόπωρο; Ε και; Το «Coffee Go» είναι όλων των εποχών! Και σε λίγες μέρες βάζει ρόδες και θα έρχεται σπίτι μας!

Ότι εποχή και αν διανύουμε, ότι καιρό και αν έχει έξω, ένας μυρωδάτος, καλής ποιότητας καφές πάντα μας φτιάχνει τη μέρα. Ειδικά αν είναι καφές από το «Coffee Go», που σερβίρεται με δώρο ή ένα donut ή ένα κουλούρι ή νερό και φυσικά πάντα στο λεπτό και με χαμόγελο! Ετοιμάζεστε για ταξίδι ή θέλετε να πάρετε καφέ γρήγορα και άνετα πριν πάτε στη δουλειά σας; Αποφύγετε το μποτιλιάρισμα της πόλης, προσπαθώντας να βρείτε κάπου να σταματήσετε με το αυτοκίνητο, ξεκινήστε ήρεμα την ημέρα σας ή το ταξίδι σας, προμηθευτείτε ζεστό ή κρύο καφέ και σνακ, γρήγορα, άνετα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο! 
Τι ετοιμάζει όμως πολύ σύντομα το «Coffee Go»; Βάζει ρόδες και έρχεται κοντά μας! Σε λίγες μέρες το «Coffee Go» με ένα τηλέφωνο στα 6981 500 100 και 23310 62623, θα έρχεται σε σας, από τις 7 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, χωρίς ελάχιστο όριο παραγγελίας. Και με όλα τα προνόμια που απολαμβάνουμε περνώντας από το «Coffee Go»... Στους 6 καφέδες ο 7ος κερασμένος και με κάθε καφέ δώρο ένα ντόνατ, ή νερό ή κουλούρι. Και με εγγύηση παράδοσης 15 λεπτών! Μείνετε συντονισμένοι...
Προς το παρόν θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, στο μικρό πέτρινο σπιτάκι. Ακολουθήστε τη σήμανση στο οδόστρωμα, κατεβάστε το παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας και σε ένα λεπτό θα έχετε κορυφαίο καφέ και σνακ στο χέρι σας, χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ