Quantcast

http://picasion.com/

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

Κάλεσμα στα μέλη του για συμμετοχή στη γενική συνέλευση και στις επερχόμενες εκλογές που θα αναδείξουν το νέο προεδρείο, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: «Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας καλούμε να συμμετέχετε στις εργασίες τις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και στις Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου
Βέροιας. Το πρόγραμμα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών έχει διαμορφωθεί ως εξής: 

ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00: Τέλος της προθεσμίας υποβολής των Δηλώσεων Υποψηφιότητας για τα «Όργανα Διοίκησης του Συλλόγου». Δικαίωμα Υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός, (1), έτους πριν από την προκήρυξη των εκλογών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ (1ος όροφος Κεντρικής 3), ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00: Σύγκληση 1ης Γενικής Συνέλευσης, (αναμένεται να ματαιωθεί, ως συνήθως, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης από το Νόμο και το Καταστατικό, απαρτίας)

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ (1ος όροφος Κεντρικής 3), ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00, Σύγκληση 2ης (Επαναληπτικής), Γενικής Συνέλευσης, (αναμένεται να ματαιωθεί, ως συνήθως, λόγω έλλειψης της απαιτούμενηςαπό το Νόμο και το Καταστατικό, απαρτίας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ , ( 1ος όροφος Κεντρικής 3), ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00,Σύγκληση 3ης (Επαναληπτικής) και Τελικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή μη απαρτίας (άρθρο 15 Καταστατικού).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στην 3η Γενική Συνέλευση είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή τετραμελούς Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης

2. Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου

3. Οικονομικός Απολογισμός

4. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

5. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, (στην οδό Μητροπόλεως 46), ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 το ΠΡΩΙ έως τις 6:00 το ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη:

1. Εκλογή 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής

2. Εκλογή αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας

Κατά τις ψηφοφορίες, στην Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές, θα πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Ασφαλιστικό Βιβλιάριο Ασθενείας.

Οι Εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής και οι υποψήφιοι θα συμμετέχουν σε συνδυασμούς ή και μεμονωμένοι.

Το έντυπο της Αίτησης Υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το λάβουν από την Γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, στην Οδό Παπάγου 43 από τις 11:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα μέχρι και την Τρίτη 12 Σπτεμβρίου 2017.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η φωνή μας πρέπει να είναι δυνατή και η παρουσία μας αισθητή για αυτό η συμμετοχή μας θεωρείται απαραίτητη τόσο στην Γενική Συνέλευση όσο και στις Εκλογές .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ