Quantcast

http://picasion.com/

Είστε έτοιμοι για χορό; Οι εγγραφές στη σχολή χορού «Μελίνα Παπαδοπούλου» ξεκίνησαν!

Άλλη μία χορευτική χρονιά αρχίζει στη σχολή χορού «Μελίνα» Παπαδοπούλου». Οι εγγραφές για τους σπουδαστές, αρχάριους και προχωρημένους για το έτος 2017-2018 έχουν ξεκινήσει. Έπειτα από μια άκρως δημιουργική και επιτυχημένη περσινή χρονιά η σχολή χορού υποδέχεται για 5ο συνεχόμενο έτος μικρούς και μεγάλους χορευτές.
Πέντε χρόνια γεμάτα μεράκι, διάθεση, εξέλιξη, πρωτοτυπία και αγάπη!
Η σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και ιδρύθηκε το 2013 από την καθηγήτρια χορού και χορογράφο Μελίνα Παπαδοπούλου. Συνεχίζει τη διδασκαλία πάντα με πιστοποιημένους δασκάλους αλλά και με νέες συνεργασίες σε νέα είδη χορού.

Παιδιά και ενήλικες προετοιμάζονται να μυηθούν στην τέχνη του χορού και να ικανοποιήσουν την ανάγκη για κίνηση, έκφραση και δημιουργία. Τα παιδιά εντάσσονται σε τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και την εμπειρία τους,ενώ οι ενήλικοι σπουδαστές όλων των ηλικιών μπορούν να δυναμώσουν το σώμα και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν με τα τμήματα:
Κλασικό-Σύγχρονο-Latin-Hip Hop-Fitness-Oriental

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στη Γραμματεία της Σχολής τις ώρες λειτουργίας: 

17.00-21.00 (εκτός Σαββάτου) τηλ.2331121652 και στη διεύθυνση Λεωφόρος Στρατού 35, ενώ οι εγγραφές γίνονται καθημερινά τις ίδιες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ