Quantcast

http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο μπάσκετ στους Γεωργιανούς (ΦΩΤΟ)

Το νέο γήπεδο μπάσκετ στους Γεωργιανούς εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6/9. Την κατασκευή του έργου διαχειρίστηκε, χρηματοδότησε και δρομολόγησε ο Δασικός Συνεταιρισμός Γεωργιανών Βέροιας, τη μελέτη ανέλαβε ο δήμος Βέροιας, ενώ το έργο χρηματοδοτήθηκε και από μεγάλους χορηγούς. Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού
Ναού των Γεωργιανών πατέρας Ιωάννης, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και πρόεδρο του Δασικού Συνεταιρισμού Γεωργιανών Γιώργο Σοφιανίδη, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γεωργιανών Ηρακλή Σοφιανίδη και το Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη.
Αμέσως μετά οι τρεις τους έκοψαν την κορδέλα του νέου γηπέδου. Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Θεόφιλος Κορωνάς, Αθανάσιος Σιδηρόπουλος και Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Γκόγκα, Αντώνης Καγκελίδης και Θανάσης Αποστολόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βέροιας Κώστας Τσιλογιάννης και η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.
Το γήπεδο εγκαινίασαν αγωνιστικά οι εφηβικές ομάδες του Φιλίππου Βέροιας και του ΑΟΚ Βέροιας, όπου έδωσαν ένα σύντομο φιλικό ματς... έτσι για το καλό! Διαιτητές του αγώνα ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος, διαιτητής Α1 και ο Αντώνης Χατζηκώστας, εθνικών κατηγοριών. Δείτε φωτογραφίες:
































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ