Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δικτύωση»: Το πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο της Ημαθίας

Το πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο «Δικτύωση» λειτουργεί από το 1996 και προσφέρει ανελλιπώς μέχρι σήμερα τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες στους κατοίκους της Βέροιας και της Ημαθίας. Η «Δικτύωση» είναι σήμερα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, καθώς και Κέντρο Ξένων Γλωσσών με άδεια και πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας και του
ΕΟΠΠΕΠ. Πάντα με γνώμονα το υψηλό επίπεδο αλλά και την χρηστική αξία των υπηρεσιών μας, παρέχουμε στις άρτιες εγκαταστάσεις μας ποιοτική εκπαίδευση σε παιδιά και ενηλίκους, με εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών. 

Οι διώροφες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σχολής περιλαμβάνουν

•2 αίθουσες Πληροφορικής, 

1 εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 
1 αίθουσα Αισθητικών Εφαρμογών, 
γραμματεία, 
αίθουσα υποδοχής, 
βιβλιοθήκη και 
καφετέρια-χώρο διαλύματος 

Υπάρχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ καθώς και ειδικά διαμορφωμένη τουαλέτα ΑΜΕΑ.

Η «Δικτύωση» παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στα παρακάτω αντικείμενα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Παραδοσιακά λειτουργούν οργανωμένα Παιδικά Τμήματα που εισάγουν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Επίσης λειτουργούν Τμήματα Ενηλίκων σε ετήσια και ταχύρρυθμα προγράμματα σε σύγχρονες τεχνολογίες όπως 3D Animation και Web Development και πλήθος άλλων προγραμμάτων όπως OFFICE, Photoshop, AutoCAD, Εμπορική Διαχείριση κ.α.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
Για πρώτη φορά στο νομό μας ένα σύγχρονο εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά. Η πρώτη Ακαδημία Ρομποτικής είναι γεγονός με προγράμματα βασισμένα στο περίγραμμα σπουδών της LEGO EDUCATION και αξιοποιώντας το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πλαίσιο STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Για παιδιά από 6 έως 16 ετών.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Η τέχνη της ομορφιάς διδάσκεται σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο στις πιο περιζήτητες ειδικότητες. Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστική, Μανικιούρ-Πετικιούρ, Αποτρίχωση, Extension και βλεφαρίδες, Αισθητικό τατουάζ-Microblanding. Η σχολή Αισθητικών Εφαρμογών λειτουργεί κάτω από το διακριτικό τίτλο «La Vita»

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Λειτουργούν παιδικά τμήματα καθώς και τμήματα ενηλίκων στην Αγγλική γλώσσα προετοιμάζοντας τους υποψηφίους για την απόκτηση πιστοποιητικού επιπέδου Β2 και C2

ΤΜΗΜΑ ΚΕΚ
Στο κέντρο μας λειτουργεί τμήμα ΚΕΚ που πραγματοποιεί Επιδοτούμενα προγράμματα-VOUCHER, καθώς επίσης μοριοδοτούμενα προγράμματα και προγράμματα ΛΑΕΚ.

Η εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια μας δείχνουν οι πολίτες της Ημαθίας, μας δίνει δύναμη και όρεξη να εξελισσόμαστε, να παράγουμε νέες σύγχρονες ειδικότητες και να εξοπλίζουμε με γνώσεις και δεξιότητες τους αυριανούς επαγγελματίες. Ήδη (και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή μας) πολλοί σπουδαστές μας είναι σήμερα καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο τους.

Σας καλούμε να ενημερωθείτε για τα νέα μας προγράμματα μέσα από την ιστοσελίδα μας www.dictiosi.gr.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Ωράριο λειτουργίας
Καθημερινά 10:00- 14:00 και 17:00-21:00
Σάββατο 10:00-14:00

«Δικτύωση»
Εδέσσης 21, Βέροια
2331022335

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ