Quantcast

http://picasion.com/

Μπράβο! Συγκεντρώθηκαν 6.300 ευρώ για να γυρίσει η σορός της Αλεξάνδρας στη Βέροια

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου - Κάβουρα, οι οποίοι έκαναν μεγάλη κινητοποίηση μέσω του διαδικτύου, προκειμένου να μαζευτεί το χρηματικό πόσο που ήταν απαραίτητο για να γυρίσει η σορός της άτυχης κοπέλας στην γενέτειρά της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, συγκεντρώθηκε το ποσό των 6.300 ευρώ και πλέον είναι ζήτημα χρόνου,
ώστε η Αλεξάνδρα να επιστρέψει και να ταφεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοινώση:


«Με συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι η ανταπόκριση φίλων, συγγενών, αλλά και αγνώστων, στο κάλεσμα για τον επαναπατρισμό της σωρού της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου - Κάβουρα από το Κατάρ στη Βέροια, υπήρξε άμεση. Είναι συγκλονιστική η συσπείρωση του κόσμου και ο σεβασμός στην ιερότητα της ταφής της εκλιπούσας στη γη της, στην πατρίδα της. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη, στην Αλίκη, στην Πολύμνια, στη Μαρία, στην Κυριακή, στον Αντώνη, στον Shahan, στη Δέσπω, στη Νανά, στον Γιώργο, στον Δημήτρη, σε όλους έναν - έναν. 

Η απώλεια και ο πόνος έχει ένα καταφύγιο και ένα επόμενο βήμα, μια αγκαλιά. Και με την αγάπη που δείχνετε αισθανόμαστε όλοι μια μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά. 

Η αμέριστη συμπαράσταση και προσφορά του καθενός, έιχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, περίπου 6.300 ευρώ (15-9-2017 12:40 μ.μ.), με το οποίο θεωρούμε ότι θα καλύψουμε τα έξοδα που θα απαιτηθούν. 

Συγρόνως οι φίλοι της Αλεξάνδρας από το Κατάρ συνδράμουν τα μέγιστα για την πρόοδο των διαδικασιών για τη μεταφορά της. Θεωρούμε λοιπόν πως ο στόχος έχει επιτευχθεί και ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται πλέον η οικονομική συνεισφορά στους τραπεζικούς λογαριασμούς που κοινοποιήθηκαν στο όνομα του δικηγόρου Πρόδρομου Αβραμίδη. 

Τα χρήματα θα διατεθούν για το σκοπό της μεταφοράς, της ταφής και των λοιπών εξόδων της κηδείας και θα διατεθούν σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς της. Βρισκόμαστε στη διάθεση του καθενός να επιβεβαιώσει τη διαδικασία. 

Αναμένουμε με σιωπηρή υπομονή την ολοκλήρωση των διαδικασιών και τη μεταφορά της Αλεξάνδρας στον τόπο μας. Θα κοινοποιήσουμε και θα ενημερώσουμε με κάθε τρόπο για την εξέλιξη της μεταφοράς και την κηδεία που θα ακολουθήσει στη Βέροια. 

Με βαθειά εκτίμηση στην ανώνυμη αγάπη όλων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ