Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άρχισαν κιόλας τα αφιερώματα στην Εύη Ιωαννίδου - Η καλλονή του Nomads (ΦΩΤΟ)

Παρ' όλο που πέρασαν μόλις λίγες ώρες από την επίσημη ανακοίνωση των παικτών που θα συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και όλα τα βλέμματα έχουν ήδη στραφεί στην Εύη Ιωαννίδου. Η μελαχρινή καλλονή από τη Βέροια, πήρε το μεγάλο ρίσκο και ταξίδεψε μέχρι τις Φιλιππίνες για να αναμετρηθεί με τις αντοχές της και να προσπαθήσει να
κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site της Ελλάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τα αφιερώματα για εκείνη, αναφέροντας πως ξεχωρίζει με την πληθωρική της ομορφιά. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψαν iefimerida.gr, zappit.gr και άλλα μεγάλα site για την γοητευτική Βεροιώτισσα:
iefimerida.gr
Αισθητικός και μοντέλο, η 22χρονη Εύη Ιωαννίδου δεν γνωρίζουμε αν θα ξεχωρίσει στο Nomads για τις αθλητικές της επιδόσεις, σίγουρα, όμως, θα κάνει τη διαφορά, εμφανισιακά. Η γεννημένη στη Βέροια 22χρονη Εύη Ιωαννίδου διατηρεί μαζί με την οικογένειά της επιχείρηση café στη Θεσσαλονίκη, αλλά ταυτόχρονα κάνει κινήσεις και στο μόντελινγκ. Εχει εμφανιστεί, μάλιστα, και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», όταν την παρουσίαζαν μαζί ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, όπου η συνάδελφός της μακιγιέζ Ράνια Μπουντούρη έδειξε επάνω της τη νέα τεχνική του body contouring που μεταμορφώνει το σώμα και το δείχνει πιο γραμμωμένο. Από τις μεγάλες της αγάπες η τοπική ομάδα της Βέροιας. Η 22χρονη βρίσκεται τακτικά στο γήπεδο, όπου την εντοπίζει συχνά το τοπικό site veriotis.gr.
zappit.gr
Λέγεται Εύη Ιωαννίδου, είναι μόλις 22 ετών, μπήκε στο Nomads και έχει στρέψει πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Η Εύη Ιωαννίδου έχει γεννηθεί στη Βέροια όπου με την οικογένειά της διατηρούν επιχείρηση café. Κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει «Αισθητική-Κοσμετολογία» και ταυτόχρονα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με το modeling. Στο Nomads θα αγωνίζεται με το πράσινο χρώμα, στην ομάδα Ζούγκλα – Πολίτες του κόσμου. Η Εύη έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις και ο λόγος είναι προφανής… Είναι απλά πανέμορφη!






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ